2777
2789

یه ماهی هست اومدیم این خونه 

تو همین روزای اول گفت از وقتی اومدین دستشوییمون نم داده 

چند بار با کارگر رفتم طبقه پابین دم درشون برای بازدید دستشویی

خیلی خوشگل.  مهربونه خانومه

و اینکه بعدازظهر ها چون ابنجا محیط شهرکی داره بچه ها تو محوطه بازی میکنن و دوچرخه سواری 

چند باری همسایه ها من رو چون تازه اومدم اینجا کشیدن کنار گفتن خانوم درستی نیست  و بدکاره و ساقیه مواده انگار

بعد یه دختر داره همسن دخترم 

هیچ کدوم از ماددا دیدم تو محوطه نمیزارن بچه ااشون با دختر این خانوم بازی کنه و بهشون محل نمیدن و ادم حسابش نمیکنن

اما خب من نظرم اینه اون هرکاری میکنه به خودش مربوطه اخه به من چه 

با هم چند باری سلام علیک کردم 

الان زنگ زده بود بهم که رفته بودم برا خودم اکسسوری بخرم  برای تو هم گوشواره خریدم

بعد اومد جلوی در بهم داد 

یه بشقابم غذا اورده بود 

دلم به حاش خیلی سوخت 

بنده خدا دیده تحویلش میگیرم خواسته بهم محبت کنه مثلا 

به نظرتون بخوام باهاش صمیمی بشم اشتباهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم پسری 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

صمیمی چندان نشو 

ولی درباره اش ابدا ابدا با شوهرت حرف نزن 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بابا بیشرفا من خانومم😂😂😂😂

تازع اسمت هم فکر کردم محسنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...