2777
2789

روی گوشیم روغن مایع ریخت یطرف صفحه سیاه شد انگار روغن مایع رفته داخلش باید نورپردازش تعویض بشه کسی هزینش رومیدونه ؟

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

عزیزم باید کلا تاچت و ال سیدیت عوض بشه برای من پیش اومده ، کلا بندازیش دور بهتره، چون حتی گا انتیشم ببری ال سی دی اشغال روش می بنده، من قبلیم شکست بعد ۲ بار عوض کردن قیدشو زدم یکی دیگه گرفتم 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باید کلا تاچت و ال سیدیت عوض بشه برای من پیش اومده ، کلا بندازیش دور بهتره، چون حتی گا انتیشم ...

تازه خریدم قبل از عید😔

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
تازه خریدم قبل از عید😔

مال منم یه سال نشده بود خریده بودم 😭

مجبور شدم عوضش کنم الان ۲ هفتس عوض کردم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
عزیزم باید کلا تاچت و ال سیدیت عوض بشه برای من پیش اومده ، کلا بندازیش دور بهتره، چون حتی گا انتیشم ...

دارم سکته میکنم شوهرم خبرنداره هنوز 

مال منم یه سال نشده بود خریده بودم 😭 مجبور شدم عوضش کنم الان ۲ هفتس عوض کردم

نمیتونم اینم قرون قرون  جمع کردم یکمیشم شوهرم دادخریدم امکان نداره بخره یکی دیگه خودمم هرچی پول داشتم دادم این

چرا مواظب نبودی؟!!!روغن واسه چی؟

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
مال منم یه سال نشده بود خریده بودم 😭 مجبور شدم عوضش کنم الان ۲ هفتس عوض کردم

تو هم صفحت سیاه شده بود؟تعویض کردی چندشد هزینش ؟چندروزه تحویل داد ؟صفحش درست شد?

چرا مواظب نبودی؟!!!روغن واسه چی؟

گذاشتم روکابینت نگو تو ظرف روغن مایع بود دستم خورد ریخت روصفحه مامانم گذاشته بود روغنو😭😭😭چراغ خاموش بود ندیدم

گذاشتم روکابینت نگو تو ظرف روغن مایع بود دستم خورد ریخت روصفحه مامانم گذاشته بود روغنو😭😭😭

☹️☹️☹️متاسفانه هزینه ایفون بالاست

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
تو هم صفحت سیاه شده بود؟تعویض کردی چندشد هزینش ؟چندروزه تحویل داد ؟صفحش درست شد?

یاسی توروخداجواب بدههه