2777
2789

بچه ها رفته بودیم اتاق وحشت

۵ نفر بودیم

همراهام انقدر جیغ کشیدن و التماس کردن دنبالمون نیا ، اکتر ها سرجاشون وایستادن به هوای ما اصلا بازی نکردن

اصلا دنبالمون نیومدن و کارای ترسناک نکردن

همراهام چسبیده بودن به دیوار همش میگفتناگه بیای جلو به حراست میگیم!!!اعصابم خورد شد

حیف پولم

خوش نگذشت

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اگه میخواستن نترسن پس چرا اومده بودن 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه تا جایی که یادمه یه فحش کوچولویی هم دادیم و خیلی سر اکتر ها داد کشیدیم

عذاب وجدان داااارم

کاش ازشون عذر خواهی میکردم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ینی نمیدونستن میترسن؟

یکم سرشون داد هم کشیدیم

خیلی کولی بازی در اوردیم

حس بدی دارم

عذاب وجدان

مرض داشتن🤣هول کرده بودن

میموندن توی خونه هزینه ام نمیکردن😐 اگرم میخواستن الکی جیغ میزدن 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
یعنی اینقدر ترسناک بودن؟آخه شماکه میدونستید قراره بترسید و اینم یه بازیه

اره ترسناک بود

اره ولی خب ترس داره

من از همراهام ناراحتم

تازه حس میکنم اکتر ها از دستمون ناراحت شدن

ما با مامانم و همکارش رفتیم همون اول مامانم ترسید گفت نریم اصلا ولش کن با اینکه بلیت گرفته بودیم بعد گفتیم برای اینکه بلیتمون نسوزه دنبالمون نیاید بریم فقط فضای داخل رو ببینیم اولش نیومد ولی بعدش از وسطاش با اره برقی دویید دنبالمون گولمون زد یعنی مامانم خیلی ترسیده بود بزور دوییدیم خودمونو انداختیم بیرون

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم