2777
2789

من با یکی نزدیک ۴ ساله دوستم 

ولی واقعا برام عجیبه که چرا باهام صمیمی نیس

نتایج کنکور اومد منم باهاش کنکور داشتم

ولی کلا یه حالتیه 

حتی نمیگه چیا رو زده تو انتخاب رشته چه دانشگاه هایی😐😐 انگار من فامیلشم که بهم نمیگه واقعا بهم برخورده 

درحالی که من واقعا بهش میگفتم و میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر آدمی، حاشیه امنی که برای خودش تعریف می‌کنه متفاوته.

من به شخصه آدمی ام که خیلی دوست ندارم همه در جریان همه کارها و تصمیماتم باشن حتی خانواده و دوستام

صمیمی بودن به معنای دوستن زیر و بم زندگی همدیگه نیست.

هر آدمی، حاشیه امنی که برای خودش تعریف می‌کنه متفاوته.من به شخصه آدمی ام که خیلی دوست ندارم همه در ج ...

اخه مثلا انتخاب رشته چیه که ادم بخواد پنهون کنه؟

مثلا چی میشه ادم بگه؟

من خودم حتی به همکلاسی که شاید هر چند ماه یبار باهم حرف بزنیم گفتم 

اخه مثلا انتخاب رشته چیه که ادم بخواد پنهون کنه؟مثلا چی میشه ادم بگه؟من خودم حتی به همکلاسی که شاید ...

خب شما اینطوری دوست داری، ایشون اونطوری.

من کلا از صحبت کردن در مورد جزییات خوشم نمیاد و البته خودمم نمیپرسم.

اگر میپرسه و خودش نمیگه، بحث دیگه ایه

جدی؟من هیچوقت دوستای خوبی نداشتم💔🚶‍♀️

اره حالا برو دانشگاه

من شانس اوردم ترمهای اول با چند نفر دوست شدم که شبیه خودم بودن 

یعنی از نظر مذهبی و همه چی نه خیلی افراطی بودیم نه ولنگار 

میرفتیم خونه هم و عروسی های هم و عزا و تولد بچه همینطور الان بیست سال هست دوستیمون ادامه داره 

حالا نمیگم دوستی ها همه گل و بلبل هست باید مواظب باشی که گیر ادم بد نیفتی به راه خلاف نبرتت 

ولی دوستای خودمم که مدرسه با هم بودیم میبینم تو فیس بوک یهو میبینی بعضی هاشون سی ساله با هم دوستیشونو ادامه دادن فکر کن یه دفعه دوتاشون رفته بودن هلند دیدن اون یکی دوستم یا تو عروسی های هم بودن 

معمولا ادم از هجده سالگی به بعد جنس دوستی هاش تغییر میکنه 

دوستی های مدرسه خیلی خشک هست اکثرا