2777
2789

خب از بس همه دروغ میگن اعتماد ندارن به هیچکدومشون.چند تا خواستگار دروغگو داشتم چشمم ترسیده.اشتباه کردم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره...اینکه راست گفت یا دروغ با تحقیق معلوم میشد ولی شما با حرفت مستقیم بهشون گفتین که اعتماد نداریم و دروغگو هستین

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب خب بااین حرکت ثابت کردی دنبال پولی!

مگه وام میخوای بدی😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

ما یه اشنای دهه پنجاهی داشتیم بعد دختره از پسرای فامیل ما هم زمخت تر بود چهارشونه همیشه هم از این پیژامه قدیمی ها میپوشید تو خونه 

من میگفتم هیچ کس اینو نمیگیره

اخرم یه شوهر کچل و الکلی گیرش اومد

بعد جالبه دختره رفته بود مدرک پسره رو از دانشگاه و همه جا استعلام گرفته بود موقع تحقیق ازدواج 

فکر کن