2777
2789
عنوان

مردهای عوضی

138 بازدید | 12 پست

به نظرم باید یه کمپین راه بندازیم که همه خانمایی که توی خونه توسط همسرشون اذیت می‌شن(حتی دعوای کلامی) بهشون رسیدگی بشه و اون شوهر بیشعور رو یجوری ادب کنیم. واقعا زن‌ها توی ایران خیلی دست کم گرفته می‌شن، همش هم بخاطر این مردسالاریاست. واقعا کاش بشه یه روزی همه ما خانمها پشت هم در بیایم و بکوبیم توی دهن هرکی که می‌خواد بهمون آسیب بزنه

اینکه ما خانم ها پشت هم دربیایم کافی نیست 

باید بگید روزی برسه که خانواده ها حمایت‌گر باشن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا میگی مردم فلانه بددهنه میگن حتما یه کاری کردی ک اینجوری میگ یامیگن بخاطربچه تحمل کن فلان ازاین حرفا خودمونم پشت خودمون نیستیم

درد دل با اب گفتم تا نگوید باکسی عاقبت ورد زبان ماهی دریاشدم😔💔🥀🥀🥀

مثلا بخوابونیمشون زمین با کمربند بزنیم رو لپای باسنشون؟

🤣🤣🤕

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

باشه حتما پشت همو میگیرن   چ زنهای نادانی ک توی همین سایت بدترین فحشا رو ب ی زن دیگه داده و از شوهر عوضیش حمایت کرده درحالیکه نمیدونه شوهره چی بسرش آورده    بعضیا کرمو هستن  نمیتونی جنسشون رو عوض کنی

نظر شما کاملا قابل احترام هست ابجی 

با مرد هایی که بی دلیل و به هر دلیل غیر منطقی سر همسرشون داد و بیداد میکنن و یا کتک میزنن باید برخورد بشه

به عنوان یه مرد کاملا قبول دارم حرف شمارو این به کنار

فقط مرد ها بد نیستن 

در هر جنسیتی بد و خوب داریم

باید یه کمپین هم برای خانما ایجاد بشه دیگه درسته؟ خانمایی که در سکوت به شوهرشون خیانت میکنند یا زندگی رو برای شوهرشون جهنم میکنند

لطفا تک قطبی نباشید با تشکر