2777
2789
عنوان

هر کی به کنکور مرتبط هست بیاد آقاا

96 بازدید | 20 پست

یکی میگه از دو هفته ی آزمون، هفته ی اولش کتاب درسی و تمارین تشریحی فرمول بیست بخون و هفته ی دومش همون مباحث رو تست بزن...(این دختر مکانیک شریف می خونه)

یکی دیگه میگه مدرسه نرو و جاش سالیانه ببین و پشت هر ویدیو بشین تست همون مبحث رو بزن(اینم برق تهران می خونه و دختر باهوشیه)

یکی دیگه میگه تعداد تست هات رو به چهارده روزی که داری تقسیم کن، مدرسه هم برو، بعد مدرسه بشین تست هات رو بزن و این که روزانه برنامه ی حجمی زمانی با پارت مشخص بذار

بنظرتون چطور انتخاب کنم کدوم روش منطقی تره؟🫠🫠از تیر تا اول شهریور هم مدرسه رفتم

هیچ کدوم

من دانشجوام رشتم تجربی بوده

فقط اون خانوم که گفتن کلاس سالیانه ببین و اوکی گفته

بعد هر مبحث از کلاس سالیانه تست و همون شب بزن

همون شب

مجدد ۳ ذوز بعد

مجدد ۷ روز بعد

محدد ۱۲ روز بعد

مجدد ۲۴ روز بعد

حالا روز ۷ کلاس سالیانه رو مجدد ببین ولی همون شب و ۳ روز بعد و زوج فرد تست بزن طوری که همون شب بدون تایم باشه ۳ روز بعد زمان بگیر

۱۲ و ۲۴ هم آزمون هایی که مال اون مبحث یا منبع دوم اگه داری یاهم کتابخونه کتاب بگیر زوج فرد بزن

رشتت ریاضی یکم شاید جای دست کاری داشته باشه من تجربی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوممن دانشجوام رشتم تجربی بودهفقط اون خانوم که گفتن کلاس سالیانه ببین و اوکی گفتهبعد هر مبحث از ...

شما خودتون مدرسه نمی رفتید؟

می تونم بدونم رتبه تون چطور بود و چه رشته ای می خونید؟

یعنی میگید بودجه بندی آزمون آزمایشی رو بی خیال شم و طبق سالیانه پیش برم؟

در مورد تست و تشریحی هر روز تست بزن به هیچ وجه تست زدنو نزار کنار حتی روزی ۲۰ تا من عادت به تست زنی رو ترجیح میدم

در مورد تشریحی دروس عمومی کلاس سالیانه انلاینش واجبه تجربه دارم واقعا از کتاب و کمک درسی و معلم مدرسه خیلی بهتره

در مورد مدرسه نرفتن بگم که الکی بهش فکر نکن مدرسه اجبارت می کنه بری مگر مدرسه غیرانتفاعی باشه پولشو ...

آره متاسفانه ما مدرسه مون سختگیرم هست 

خب پس کدوم روش رو پیاده کنم؟

مطمئنم با وجود مدرسه وقت نمی کنم سالیانه ببینم

یعنی تخصصی ها رو تشریحی نخونم؟

من نخوندم نمره همه هم بالای ۱۹ شد خب ولی فرجه کنکور و نهایی خوب خوندمشون به خصوص کتاب های دروس تخصصی

و واقعا پشیمون شدم یکسری مطالب که بدفهمی داشتن یا تیپ تستی مهم بودن داخل کتاب بودن واقعا برلی تخصصی اول کتاب و کلاس بعدش برو سراغ تست و ازمون ولی بازم تکرار می کنم هر روز تست زدن خیلی مهمه

من نخوندم نمره همه هم بالای ۱۹ شد خب ولی فرجه کنکور و نهایی خوب خوندمشون به خصوص کتاب های دروس تخصصی ...

آخه وقتی مدارس ما کتاب رو باز هم نمی کنن و کتاب هامون سفیدن چطور کتاب درسی رو بخونم و فرمول بیست رو نه ؟ به هر حال فرمول بیست هم تمارین خوبی داره

آره متاسفانه ما مدرسه مون سختگیرم هست خب پس کدوم روش رو پیاده کنم؟مطمئنم با وجود مدرسه وقت نمی کنم س ...

منم نمونه بودم تلاش برای مدرسه نرفتن باعث میشه وارد حاشیه و درگیری ذهنی بشی

در مرحله اول سعی کن از وقت کلاست استفاده کنی برای وقت تلف کردن و از سر اجبار نری کلاس پیشخوانی کن دروس رو و از معلما استفاده کن 

اوایل سال در هفته یک روز که سبک نرو مدرسه

آخه وقتی مدارس ما کتاب رو باز هم نمی کنن و کتاب هامون سفیدن چطور کتاب درسی رو بخونم و فرمول بیست رو ...

اینم تجربه دارم که میگم

فرمول بیست عالیه به شرطی که وقت داشته باشی

مدرست هر چی خوب باشه از کلاسای انلاین چند هزار نفری بهتر نیست که برای نهایی کتاب رو برسی می کنند

در مورد عمومی ها اگه با کتاب اوکی هستی بخون اما من کلاس انلاین واسه عمومی هارو ترجیح میدم چون هر دو رو تجربه کردم

یازدهم با کتاب و کتاب کار و معلم فارسی شدم ۱۸.۷۵ دوازدهم با کلاس انلاین و نصف وقت سال قبل ۱۹.۷۵

اینم تجربه دارم که میگمفرمول بیست عالیه به شرطی که وقت داشته باشیمدرست هر چی خوب باشه از کلاسای انلا ...

چه خفن 

آخه اگه بخوام هم کلاس تخصصی برم هم عمومی رسماً باید کل پک ماز رو استفاده کنم که خب وقتی نصف روزم با مدرسه میره نمی دونم چطور....؟

در مورد تست و تشریحی هر روز تست بزن به هیچ وجه تست زدنو نزار کنار حتی روزی ۲۰ تا من عادت به تست زنی ...

سلام 

میشه لطفا راهنماییم کنید شما که تجربه دارید

من پشت کنکوریم و میخوام برای کنکور و نهایی از مهر بخونم

سالن مطالعه میرم از ۸ صبح تا ۸ شب

برای نهایی از همین اول سال با کنکور با هم بخونم؟

سالیانه اساتید رو بخونم با جزوه هاشون و کتاب درسی کافیه؟ بعدش سوالات نهایی سالای قبل رو بخونم؟

یازدهم هم نهایی شده 

اونو بزارم از دی به بعد بخونم؟ دوازدهمو اول تموم کنم؟

و اینکه من فیزیکم خوب نیست

پیشنهاد شما برای مقابله با ترسم  در مورد فیزیک چیه؟

دروس تخصصی رو چطور میخوندید؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

اگه براتون مقدوره ممنون میشم راهنماییم کنید

شما خودتون مدرسه نمی رفتید؟می تونم بدونم رتبه تون چطور بود و چه رشته ای می خونید؟یعنی میگید بودجه بن ...

چرا میرفتم

چندین سال پیش بودم ۱۰۰۱ شدم 

با سالیانه پیش بری طبق روند ۱ ۳ ۷ ۱۲ ۲۴ ازمون ازمایشی هم اوکی کردی