2821
2789
عنوان

😭امروز گریه های مادرم

351 بازدید | 19 پست

دستشون تنگه و ماام چند ماهه از وقتی خونمون اوار شد مراحم ایناییم حالا شوهرم نمیمونه ولی من و بچه هام امروز رف خرید اومد بابام کلی حرف بهرش کرد ک تو بی پولی چرا فلان چیزم خریدی😭خیلی دلم سوخت ب شوهر نفهمم میگم زودتر اوکی کن بریم خونمون دو تیکه وسایل واجب برقی مونده نتونسه بگیره هنوز اینجا اسیریم خیلی ناراحتم 😭خجالت میکشم پول دستم نیس یکم خرید کنم دلم میخاد خودمو بچه هارو بکشم این زندگی فشار یدی اوارده بهم شوهرم  ی نفهمه تمام معنا شده

شرایط هر دوتون سخته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش بلد بودم

سخت نیست میتونی ویدیو ببینی از اینترنت قبلا فنی حرفه ای کلاس با هزینه کم می‌گذاشت الان کمی هزینه هاشون بیشتر شده ولی بازم کمتر از بیرونه 

ترشی مربا درست کردن یا سبزی قورمه ای چیزی خوب فکر کن ببین تو چه کاری خوبی