2777
2789
عنوان

اخه چرا باید اجازه سقط بچه های سندروم داونی رو ندن به چه دلیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون بعضی وقتها تشخیص اشتباهه و دنیا که میان سالم هستن

مگه با بعضی و اینا میشه زندگی کرد؟؟؟ 

شاید از صدتا یکیش اشتباه دراد 

اخه سونوگرافی و آزمایش و اینا اشتباه نمیشه که 

کشور؟؟؟؟؟ مردم کشورو تشکیل میدنی عده اینجا دیدم با اینکه تو ازمایش ملوم شده بجه مریضه طرف انقد احمقه ...

وای یکی اینجا بود میگفت فهمیدم سندروم داره ، دکترا گفتن سقط کن ، مجوز دادن ، ولی من نگهش داشتم .

الانم شکر خدا ۳ سالشه🤦🏻‍♀️

خون خونمو میخورد تو هر جمله اش

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

مگه میشه ندن؟؟؟

من واسه سونوی ان تی رفته بودم،خانم جلویی من خیلی ناراحت بود ۱۶هفته بود و گفته بودن سندرمه داون اومده بود سونو بعد بره پیش دکترمون که مشترک بود نامه گرفته بود از پزشک قانونی بعد اومده بود که سونو اخر انجام بشه من رفتم مطب منشی گفت دکتر باید بره کلینیک مریض اورژانسی داره و اون خانم باید بچش کورتاژ میشد اول امپول زده بودن بعدم😭😭😭من تا ماه ها گریه میکردم همش قیافع خانم جلوم بود

ی پست تو اینستا دیدم حرفش قشنگ بود گفت کشور شده مثل مدرسه که ناظم مدیر و معلم همه رفتن مدرسه مونده با شاگردا قلدرا  هر کی بخوان میزنن یکی هی برق رو خاموش روشن میکنه یکی هی اب بازو بسته میکنه و...... 

ازهفته 18ام به بعد اجازه سقط به هیچ بیماریی داده نمیشه مگه اینکه دکتر تشخیص بده مغزش رشد نکرده

از هفته چندم به بعد اینکه بچه سالمه یا سندروم داره مشخص میشه؟

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

به قیمت بدبختی یه خانوادهفک کن مادرش چی میکشهیعنی بخدا این خستگی روحی و جسمی که تو تن مادر میمونه جو ...

دقیقا 

اخه مادر جهنم 

خود اون بچه والا دوست نداره بیاد به این دنیا!!! 

من نمیدونم این چه کاریه،،،،، 

نوشته بخاطر کمبود افزایش جمعیت 

اخه افزایش جمعیت به چه قیمتی 

چون جمعیت رو به پیری میره
منم ناراحت میشم وقتی میشنوم که حتی سندروم داونم باشه اجازه سقط نیست این خودش اسیب به کشوره عذابی که یه عمر اون بچه و خانوادش تو جامعه قراره بکشن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

وای یکی اینجا بود میگفت فهمیدم سندروم داره ، دکترا گفتن سقط کن ، مجوز دادن ، ولی من نگهش داشتم .الان ...

اینا جهل و بیشعوریه دیگ

بعد توقع دارن ایران پیشرفت کنه

فراموشی کیمیاست