الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من واسه سونوی ان تی رفته بودم،خانم جلویی من خیلی ناراحت بود ۱۶هفته بود و گفته بودن سندرمه داون اومده بود سونو بعد بره پیش دکترمون که مشترک بود نامه گرفته بود از پزشک قانونی بعد اومده بود که سونو اخر انجام بشه من رفتم مطب منشی گفت دکتر باید بره کلینیک مریض اورژانسی داره و اون خانم باید بچش کورتاژ میشد اول امپول زده بودن بعدم😭😭😭من تا ماه ها گریه میکردم همش قیافع خانم جلوم بود
ی پست تو اینستا دیدم حرفش قشنگ بود گفت کشور شده مثل مدرسه که ناظم مدیر و معلم همه رفتن مدرسه مونده با شاگردا قلدرا هر کی بخوان میزنن یکی هی برق رو خاموش روشن میکنه یکی هی اب بازو بسته میکنه و......
چون جمعیت رو به پیری میره منم ناراحت میشم وقتی میشنوم که حتی سندروم داونم باشه اجازه سقط نیست این خودش اسیب به کشوره عذابی که یه عمر اون بچه و خانوادش تو جامعه قراره بکشن
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم