2777
2789
عنوان

اخه چرا باید اجازه سقط بچه های سندروم داونی رو ندن به چه دلیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 52 پست
ولی درمورد ما برعکس بود به مادربزرگ من گفتن و ایشون با همین عقاید دینی خدابزرگه به دنیا اورد و الان ...

ابن خیلی سخته هم اون زجر میکشه هم بقیه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

باز این خوبه به ما گفتن داداشم سندرم داون داده مامانم سقط نکرد داداشم بدنیا اومد ۴ سالشه هیچچ مشکلی ...

توی همه چیز درصد خطا وجود داره

خداروشکر برادرتون سالمه و اون درصد خطاعه مال مادر شما بود همیشه زنده باشه 

ولی اگر واقعا سندروم داون داشت چی؟میدونی چه عذابی بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزمبرنداشتن آزمایش آمینوسنتز هست اونم درشرایطی که سونو وآزمایش غربالگری ازحدخطر بره بالا انجام ...

اون روز یکی از همکارام میگفت برداشتن میگن هرچی شد شد فقط بزایین

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

نه برنداشتن همین چندهفته پیش خواهرم انجام داد

ولی اگه یه چیزه عادی باشه یعنی مثل همه آزمایشا همه بتونن واسه راحتی خیالشون بده خیلی عالی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

یکم ریسک داره وهزینه اش زیاده

ولی ارزششو داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40