2777
2789

خواهشا بچه سال نظر نده .

نظر خانوم متاهل پخته میخوام 

من امروز رفته بودم بانک 

این آقایی که پشت باجه میشینه گفت که شما تورکین؟ گفتم بله . 

گفت بلد نیستین حرف بزنین مادرم گفت نه .

به شوخی خنده میگفت من برای کسی که زبان مادریمون و شهرمون بلد نیست کارش راه نمیندلزم .دیگه من حرفی نزدم . مادرم جدی میگفت کارمون راه بندازین اینا خلاصه انجام شد و برگشتیم . 

اون بین نامزدم آنلاین شد و کمی چت کردیم من قضیه باجه بانکی رو بهش گفتم با علامت خنده )استیکر(

بهم گفت خودتون جوری خودتون نشون دادین و اجازه دادین اونجور باهاتون برخورد کنه 

من خیلی عصبی شدم از این حرفش و گفتم دیگه بهم پیام نده . 

چه واکنشی باید میداشتم؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

میگفت وگرنه چرا با بقیه پشتریا اینجور برخورد نکرد . 

حس میکنم نمیشه با اینجور افراد زندگی کرد

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف درستی زد

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چی بگم والا شاید منظوری نداشت

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

هر اتفاقی رو نگید از کاه کوه میسازن مردا

درست میگی عزیزم 

خیلی کم حرفه منم سعی میکنم تو چت چیزایی روزمره که اتفاق افتاده بهش بگم به خرف بیاد حرف بزنیم چون کارش سنگینه کمتر آنلاین میشه و اینا . 

به نظرت میشه با همچین فردی ادامه زندگی داد؟ 

یک هیچ وقت جزیات همه چی به همسرتون نگیددد

دو میگفتی به شوخی کرده با مادرم وگرنه ما لیاقت رفتار بهتری داریم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

حرف درستی زد

آخه به من و مادرم توهین کرد 

گفت خودتون جوری خودتون نشون دادین 

یعنی چی آخه این حرف 

انگ ... میزنه به آدم 

درصورتی که اون مرده خودش کرم داشت

اره عزیزم مردا اوایل ازدواج خیلی داغ و غیرتین به دل نگیر

اوایل نیس ۷ ساله دوران دوستی و نامزدی...

آخه به من و مادرم توهین کرد گفت خودتون جوری خودتون نشون دادین یعنی چی آخه این حرف انگ ... میزنه به آ ...

اها ببخشید فکر کردم گفته چرا خودتون جوری نشون دادین

پس واقعا حق نداشته و کار زشتی کرده برخوردت کاملا درست و به جا بوده

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

خوب تا الان شناخت پیدا نکردی ازش

اولین باره همچین چیزی ازش شنیدم اون خیلی احترام مادرمو داشت . 

ببین من یه بار به شوهرم گفتم راننده اسنپ فلان چیز رو گفت هنوز که هنوزه میگه تو نمیتونی یه اسنپ مثله آدم بگیری 

ما خانوم ها دوست داریم همه چیزارو به شوهرامون تعریف کنیم ولی واقعا اشتباهه محضه