2777
2789
عنوان

وای باز دانشگاه شروع شد ای خدا😭

131 بازدید | 23 پست

هنوز ترم قبل تموم نشده داریم امتحان میدیم ترم بعدی داره شروع میشه😫

اصلا حال و حوصلشو ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خب نرو 

مرخصی بگیر یه ترم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نرو مرخصی بگیر یه ترم

حس بدی میگیرم بابت یه ترم عقب موندن

از اونور هم خب تعداد ترم‌هام بیشتر از ۸ تا میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کی شروع میشه؟من تازه امسال میخام برم گف از ۱۵ مهر شروع میشه

برای ورودی جدید شنیدم دیر شروع میشه

ما همون اول مهر میریم فکر کنم

رفیقم ک شاده😬 چون همیش خونس فقط دانشگاه میزارن بره

حق داره

حس بدی میگیرم بابت یه ترم عقب موندناز اونور هم خب تعداد ترم‌هام بیشتر از ۸ تا میشه

خب پس تحمل کن 😐

ترم مرخصی جزو ترمات حساب نمی‌شه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ینی دانشگاه اینقدر بده

نه بد نیست من حالشو ندارم

حالا شروع شه برم پیش بچه‌ها اوکی میشم

برای ورودی جدید شنیدم دیر شروع میشهما همون اول مهر میریم فکر کنم

وای کاش واسه ماهم اول مهر شروع میشد من خیلی ذوقشو دارممم🥹😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خب پس تحمل کن 😐ترم مرخصی جزو ترمات حساب نمی‌شه

میشه مگر اینکه دلیل قانع‌کننده داشته باشی مثلا دلیل پزشکی 

وای کاش واسه ماهم اول مهر شروع میشد من خیلی ذوقشو دارممم🥹😂

برای ترم اول اره آدم ذوق داره😅

ترم چندی

۳