2777
2789

رل سابقم که الان دوستیم

2 بار گریه میکردم یهویی تصویری زنگ زد دید منو گفت خاک تو سرت و کلی خندوند منو حالم خوب شد

همیشه اون کنارم بوده و هست حالا بعد کات که 2 سال میشه کمتر شده توجه اش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم اوایل خیلی براش مهم بود ولی الان بهم میگه خیلی لوسی و مثل بچه ها همش میزنی زیر گریه

من شوهرم نمک میپاشه آنقدر چرت و پرت میگه قلبم درد میگره مرگ و میبینم خیلی تلاش میکنم گریه نکنم ولی خوردم میکنن میشکنم به خدا الانم که خانوادم و از دست دادم هرروز دلتنگشونم دلم میخواد برم سر خاک با صدای بلند زجه بزنم ولی همش پر آدمه 

من شوهرم نمک میپاشه آنقدر چرت و پرت میگه قلبم درد میگره مرگ و میبینم خیلی تلاش میکنم گریه نکنم ولی خ ...

وای شوهر منم همینطوره ،  با حرفاش انگار صدای شکستن قلبم رو میشنوم... فقط سرمو میندازم پایین و گریه میکنم، جدیدا خیلی دل نازک شدم... 

وای شوهر منم همینطوره ، با حرفاش انگار صدای شکستن قلبم رو میشنوم... فقط سرمو میندازم پایین و گریه م ...

خدا جواب دل نازک مارو بده به خدا دیگه صبرم به سر رسیده خسته شدم نمیدونم با خورد کردن ما بعدش چجوری شب سر راحت رو بالش میزارن من همیشه بهش میگم حلالش نمیکنم نمیبخشمش به خدا جز عشق و محبت هیچ بهش ندادم همیشه براش فداکاری کردم حق مون این نیست که حالمون رو از مهربونی خودمون بهم بزنن خیلی جاها تصمیم میگیرم میخوام پست بشم لاشی بشم اصلا دزدو بی رحم باشم ولی دلم یاری نمیکنه