2777
2789

اگه دبیری انتخاب کنم شغلش تضمینیه راحت تره ولی جایپیشرفت زیادی نداره حقوقش زیاد نیست ولی اگه کامپیوتر انتخاب کنم جای پیشرفت زیاد داره و درامد بالاتر داره اممان مهاجرت داخل مقطع های بالاتر هست ولی تلاش زیادی میخواد من هر دوتاش علاقه دارم ولی نمیدونم کدوم انتخاب کنم یک شغل میخوام که سطح اجتماعی و درامدش هر دو بالا باشن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگیان سال بعد؟ امسال که گذشت

نه رجایی

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

دبیری شاغل شدنت تضمین شدست میدونی یه منبع درآمدی داریی 

اما کامپیوتر باید خیلی تلاش کنی تا بتونی مشغول به کار بشی و با وجود هوش مصنوعی و....به نظر روز به روز کامپیوتر علمش داره به روز تر میشه پس تلاش بیشتر درس خوندن بیشتری داره 

ببین عزیزم کامپیوتری  فوق العاده هست کلی شغل تو حوزه کامپیوتر هست اینجوری مهاجرتت هم آسونتر میشه درآمدت نجومی میشه اما ببین  معلمی هم یه شغل معمولیه و با یه درآمد ثابت اگر دنبال یه زندگی و درآمد معمولی هستی دبیری رو انتخاب کن  اگر نه برو سراغ کامپیوتر میدونم سخته اما شدنیه

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

دبیری شاغل شدنت تضمین شدست میدونی یه منبع درآمدی داریی اما کامپیوتر باید خیلی تلاش کنی تا بتونی مشغو ...

خب اینارو که خودم گفتم نمیدونم کدوم انتخابکنم

خب اینارو که خودم گفتم نمیدونم کدوم انتخابکنم

خب گفتم دیگه اگر دنبال یه درآمد ثابت و زندگی معمولی هستی دبیری خوبه وگرنه باید بری سراغ کامپیوتری  دیگه اخه معلمی نسبت به بقیه شغلا  خیلی سخته مهاجرت کنی و کلا نباید ازش انتظار یا زندگی لاکچری رو داشته باشه ولی کامپیوتری قضیه اش فرق داره به نظرم اگر میخوای بری تو کامپیوتر مهاجرت رو تو اولویت بزار

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست