2777
2789
عنوان

بی پدری!!!

1570 بازدید | 24 پست

سلام خانوما یه چیزی برای من از وقتی تو این سایت میام جالب شده واقعا اینجا سرزمین عجایب ولی خب این بی پدری برام جالبه 

تا اینجا میگن بی پدری یا بی پدرم فک میکنن طرف بی کس کار هست فک میکنن بدبخت بیچاره هست یا طرف خیلی داغونه خدایی من اصلا فکر نمیکردم اینطور باشه قبل خوندن یه سری مطلبا.

اومدم چنتا چیزو بگم 

این که فوت پدر مادر دست ما نیست پولدارو فقیر بیچاره ثروتنمد همه میمیرن یه روز و خیلیاش یهویی تصادف مریضی قتل سکته هر چی مثل خبر مرگ خیلی آدمای معروف جوون پس اگه پدر مادر دارید که خداروشکر یادتون باشه این اتفاق واسه همه یه روز میوفته صبر نکنید یه اتفاق بیوفته تا درکتون برسه بفهمید یعنی چی قبلش لطفا درک کنید .

من پدرم فوت شده دو سال پیش خیلی اتفاقی تو تصادف و قبلش سالم سالم بود من بعدش ولی بی کس کار نشدم چون تربیت شدم بی لباس غذاهم نموندم خیلی ام خوشبختم دختر لاتو بی سرپاهم نشدم چون پدرمادرم تربیتم کردن.

لطفا بی عرضگی خودتون رو تو زندگی به پای این چیزا نذارید که ای وای پدر نداشتم الو بل ‌

راستش من تا قبل خوندن یه سری پیاما تو اینجا اصلا فکر نمیکردم هنوز کسی این چیزارو ندونه.

خواهشن دل نشکنید😞

🌸💕

درسته 🙂👍

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما تازه پدرتون رو‌از دست دادید فرض کنید که خانم بیسواد و بیکار که سه تابچه زیر ۵ سال داره همسرش رو از دست بده !!همسرش هم کارگر  بوده باشه بدون حقوق ثابت .

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

خدا رحمت کنه پدرتونو

ولی خب اون کاربرا راجع به خودشون نوشتن نگفتن که هر کی پدرش فوت شده فلان و فلان😕

ان شاالله سایه همه والدین بالاسر بچه هاشون باشه و ارواح همه والدین هم آمرزیده بشه....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

منم دقيقا مثل شمام

واقعا نميفهمم ميگن بدون پدر بچه بد بار مياد يعني چي؟مگه فقط پدر مسئول تربيت بچه س؟ مگه مادر و برادر خواهر و مهم تر از همه خود اون فرد نقش نداره؟

من جز خلا شديد عاطفي بخاطر نبود پدرم واقعا مشكلي تو تربيتم پيدا نكردم

همون رويه قبل رو براي زندگي دارم

کی گفته بی پدر     من تا حالا ندیدم     هیچ پدر و مادری عمر نوح نداره یه نفر بای ...

اینجا به خدا اینجا صدبار خوندم من بی پدرم وگرنه خواستگار میداشتم من بی پدرم وگرنه حقمو از شوهرم میگرفت من نمیفهمم خرس گنده اخه چه نیازی به حضور بزرگ تر داره برای گرفتن حق😒😒😒

🌸💕

من مادرم رو ازدست دادم.... سخته. ولی حرفات  کاملا درسته

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
خب شما تازه پدرتون رو‌از دست دادید فرض کنید که خانم بیسواد و بیکار که سه تابچه زیر ۵ سال داره همسرش ...

دوست من با همچین شرایطی بزرگ شده، پدرش هم ۶ ماهگیش فوت شده.

الان از همه دوستام سرتره.

رویــــا هســتم...
کی این حرف زده ، خیلی خنده داره !! والا این دخترای خراب اینستا که پدر دارن روزی صد تا عکس با پسرای م ...

اینجا خوندم خب ادم ناراحت میشه😔مگه دست خود آدم هست که پدرشو زنده نگه داره یا عزیزشو😔

باز بگی پدر معتاد طلاق پدر مادر نمیدونم مشکل اخلاقی پدر مادر یه چیزی ولی از قدیم‌میگن مرگ تنها چیزی که چاره نداره خب چیکار کنیم‌که پدرمونو از دست دادیم چرا این فکرو میکنن که طرف بیچارس

🌸💕

خدا رحمت کنه پدرتونو ولی خب اون کاربرا راجع به خودشون نوشتن نگفتن که هر کی پدرش فوت شده فلان و فلان ...

اخه من بارها خوندم اینجا یه جوری میگن اعتماد به نفس آدمو میگیرن  .خب اخه ما دختر قوی نیستیم چه ربطی به پدر مادرمون داره.من مجردم و همش بخاطر پیامای اینجا میگم نکنه انقدر حضور پدر مهمه.

ولی میگم دختری که عاقل باشه خودش زندگیشو جمع میکنه

🌸💕

اینجا خوندم خب ادم ناراحت میشه😔مگه دست خود آدم هست که پدرشو زنده نگه داره یا عزیزشو😔 باز بگی پدر ...

چون مردا از باباها یا داداشا میترسن معمولا اینو میگن ، مثلا بارها شده مادرشوهر من بهم گفته ما عیباتو به روت نیاوردیم , حالا عیبم میدونید چی بوده؟ اینکه بابا ندارم !!!! انگار تقصیر منه

بعضیا بیشعورن بیفرهنگن دست خودشون نیس