2777
2789
نه اونا شاهدی نداشتنما شاهد داریماونا بدون شاهد بودن خونه قولنامه ای رو انگار بالا کشیدن از یه آدم ب ...

عزیزم اگه شما شاهد دارین و میتونین ثابت کنین قضیه فرق میکنه و احتمال اینکه حق برگرده بیشتره . شاهد خیلی مهمه برای اثبات حق 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

می‌تونه جای مهریه اش بزور دادگاه حضانت بچه هاشو بهش بده!؟الان خونه ی ماست و از درد دوری بچه هاش هر ر ...

نه عزیزم دادگاه نمیتونه مهریه رو جای حضانت بچها بده . 

حضانت و مهریه دو چیز جداست و حق بچها هم باید رعایت بشه. ازار دادن و گرفتن مال از طریق مهریه درست نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من مادرشوهرم مرده و ارث از مادرش بهش رسیده بوده قبل مرگش من میخوام گواهی انحصار وراثت بگیرم از ...

اگه اسامی وراث و گواهی وفات رو داری میتونی به محضر مراجعه کنی و گواهی انحصار وراثت بگیری . مدارک شناسایی خودت و سایر وراث هم لازمه 

خب پدر میتونه بچه رو بگیره از مادر با حکمش؟ کاری میشه کرد

ببین فقط قاضی میتونه با حکم قانونی حضانت یا استرداد بچه رو تعیین کنه. پدر یا مادر بدون حکم نمیتونن بچه رو بگیرن 

بچه ی که ۴۵ سال پیش بعنوان فرزند خوانده آورده بودن وحالا مادر وپدر فوت کردن وخواهر وبردارش درخواست تست  دی ان ای دادن ومشخص شده بچه اونا نیست آیا ارث بهش تعلق میگیره .اگر نه راهی نداره 

عزیزم اگه خرجها برای نگهداری یا تعمیر ملک مشترک بوده و مستند باشه ،میتونه از ورثه مطالبه سهم خودش کن ...

نه مادرش  قبول کرده که این خرج کرده ولی هیچ فاکتور نداره مادرش میگه پول همون موقع رو میدم یدونه انگشترم میفروشم میدم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه ی که ۴۵ سال پیش بعنوان فرزند خوانده آورده بودن وحالا مادر وپدر فوت کردن وخواهر وبردارش درخواست ت ...

عزیزم فرزند خوانده از نظر قانون ارث از والدین خوانده خودش ارث میبره ، نه از والدین واقعی . پس اگر والدین خوانده فوت کرده باشن ارث بهش تعلق میگیره ولی از والدین ژنتیکی (واقعی) ارث نمیبره . 

راه قانونی برای تغییر این موضوع وجود نداره مگر اینکه وصیت شده باشه 

سایر وراث؟خدا خیرت بده من که ندیدم فقط اسامیشون رو میدونم

اگه اسامی وراث رو میدونی و گواهی وفات داری کافیه برای گرفتن گواهی انحصار وراثت بری محضر 

نه مادرش قبول کرده که این خرج کرده ولی هیچ فاکتور نداره مادرش میگه پول همون موقع رو میدم یدونه انگش ...

اگه فاکتور یا رسید نداری ، اثبات خرجها سخت میشه ، ولی اگه مادر قبول کرده و قول داده میتونه از طریق توافق یا نوشتن قولنامه رسمی پولشو دریافت کنه 

سلام 

پدرم دو روز پیش  فوت شدن ، تکلیف حقوقش و حساب‌های بانکی چی میشه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

سلام پدرم دو روز پیش فوت شدن ، تکلیف حقوقش و حساب‌های بانکی چی میشه

اول باید گواهی فوت پدرت رو بگیری. بعد با گواهی انحصار وراثت مشخص میشه چه کسی حق دریافت حقوق و دسترسی به حساب های بانکی رو داره، تا اون موقع بانک ها معمولا حسابها رو مسدود میکنن.