2777
2789
بله اصولا میشه ولی زمان و شرایط مهمه ، اگر بتونی ثابت کنی که اطلاعات مهم و تاثیرگذار روی تصمیم ازدوا ...

ممنونم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شوهرم بابت بازسازی خونه قبلی پدرش چند بار مباِلغ هنگفتی خرج کرده الان چکار می تونه بکنه ورثه حاضر به پرداخت هزینه ها نیستند؟ 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منتظر بودم یکی بیاد این تاپیکو بزنهعزیزم ما خونمون بنام بابام هستش،ینی پدربزرگم اوایل ازدواج مامان ب ...

عزیزم وقتی سند به اسم پدرته، مالک واقعی پدرت هست و پدربزرگت حق قانونی نداره جلوی فروشو بگیره. فقط اگه خودش تو سند یا قرارداد چیزی قید کرده باشه فرق میکنه . 

در غیراین صورت پدرت میتونه خودش بفروشه و کسی نمیتونه قانونی مانعش بشه 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

خواهر شوهرم میخواد طلاق بگیره یه خونه دارن خب..خونه سند نداره ولی یه برگه داره که به اسم خواهر شوهرم ...

برگه به اسم خواهر شوهرته، پس مالک خونه خودشه. حتی اگه سند رسمی نداشته باشه. حق طلاق و مهریه هم قانونی هست و شوهر نمیتونه به زور شرط بزاره. 

برای سهم بچه ها، قانون حضانت و نفقه جداست ، ولی خونه خودش مال مادره و شوهر نمیتونه مجبورش کنه سهم بده مگر حکم دادگاه باشه 

نه عزیزم، خیلی سخت میشه اثبات کرد وقتی سند و شاهد نیست. معمولا بدون مدرک و شاهد، ادعا کردن تقلب در ا ...

نه اونا شاهدی نداشتن

ما شاهد داریم

اونا بدون شاهد بودن خونه قولنامه ای رو انگار بالا کشیدن از یه آدم بی سواد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اگر زنی تو خواب روی برگه ای دست نوشته همه اعوامل کسیو‌تو خواب بالا بکشه و اثر انگشت فرد رو تو خواب ...

نه عزیزم، چنین برگه ای قابل قبول قانونی نیست. برای اعتبار مدرک باید فرد اگاهانه و با قصد و اختیار دست نوشته یا اثر انگشت بزاره. اثبات اینکه شخص تو خواب بوده، کار راحتی نیست و دادگاه معمولا چنین مدرکی رو معتبر نمیدونه 

برگه به اسم خواهر شوهرته، پس مالک خونه خودشه. حتی اگه سند رسمی نداشته باشه. حق طلاق و مهریه هم قانون ...

می‌تونه جای مهریه اش بزور دادگاه حضانت بچه هاشو بهش بده!؟

الان خونه ی ماست و از درد دوری بچه هاش هر روز میمیره و زنده میشه 

ولی داداشاش اینا میگن که جای این ۱۴ سال زجری که بهش داده باید از طریق مهریه آزارش بدیم همون یدونه ماشین هم ازش بگیریم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

اگ یه خانمی بابت مهریه خودش ک ناچیز هس یه ملک ارثی رو توقیف کنه و دیگ نره ادامه بده ولی اون ملک خیل ...

عزیزم میشه از دادگاه درخواست (فروش فوری یا موقت ملک) کرد و همزمان خواستار رفع توقیف بخشی از ملک شد که اضافیه. قاضی بررسی میکنه و اگر ملک برای بدهی مهریه کافی باشه، میتونه دستور فروش بده و بقیه ملک ازاد بشه 

بهتره وکیل کمک کنه که درست و قانونی درخواستو بنویسی 

حضانت رو نداده، استراداد رو داده، اخه مگه حضانت و استرداد با هم فرق دارن ، قاضی شهرستان حضانت رو داد ...

ببین عزیزم 

حضانت یعنی حق قانونی نگهداری و مراقبت از بچه. کسی که حضانت داره، مسئول روزمره بچه ست و تصمیمات مهم زندگی اون رو میگیره . 

استرداد یعنی برگردوندن بچه به والد قانونی که حضانتش رو داره. یعنی قاضی استان گفته بچه باید با مادر برگرده، ولی لزوما حضانت دائمی به مادر داده نشده . 

پس قاضی شهرستان حضانت رو به پدر داده، ولی قاضی استان فقط گفته بچه فعلا باید به مادر تحویل داده بشه (استرداد) نه اینکه حضانت کاملش به مادر منتقل شده باشه 

برای شکایت از آموزش پرورش توی دیوان عدالت اداری حتما باید مدرک داشت؟میتونم ارث مادرشوهرم که به شوهرم ...

برای شکایت از اموزش و پرورش، داشتن مدرک یا سند که ثابت کنه حق شما ضایع شده مهمه ولی بسته به نوع شکایت ، بعضی موارد با مدارک کمتر هم بررسی میشه 

ارث مادرشوهر فقط به خودش و بعد به وراث قانونی (مثل شوهرش) میرسه، شما مستقیم نمیتونی مطالبه کنی مگر اینکه از شوهر ارث به شما منتقل بشه . 

برای گواهی انحصار وراثت، مهمه که اسامی ورثه و نسبت اونها مشخص باشه و مدارک شناسایی هم لازم هست ، نه فقط اسم ها

سلام شوهرم بابت بازسازی خونه قبلی پدرش چند بار مباِلغ هنگفتی خرج کرده الان چکار می تونه بکنه ورثه حا ...

عزیزم اگه خرجها برای نگهداری یا تعمیر ملک مشترک بوده و مستند باشه ،میتونه از ورثه مطالبه سهم خودش کنه‌. بهترین راه اینکه مدارک هزینه ها (فاکتور و رسید و عکس و..) جمع کنه و در صورت لزوم از طریق دادگاه ، سهمش از سایر ورثه رو درخواست کنه 

برای شکایت از اموزش و پرورش، داشتن مدرک یا سند که ثابت کنه حق شما ضایع شده مهمه ولی بسته به نوع شکای ...

عزیزم من مادرشوهرم مرده و ارث از مادرش بهش رسیده بوده قبل مرگش من میخوام گواهی انحصار وراثت بگیرم از محضر اسامی رو میدونم و اینکه گواهی وفات دارم