deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 عنوان چطوری کات کنم تروخدا بیاید 54 بازدید | 14 پست رابطمون چن روز دیگه یک سال میشهمامانم به شدت مخالفهالبته سنمم به ازدواج نمیخوره هنوز اینم بگم که خانواده هامون هم سطح نیستن از هر لحاظیتروخدا چجوری به یک بهانه ای کات کنیم؟و در اخر هم بگم که خیلی پسر خوبیه🙂🙂🙂 ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم 1404/06/17 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 با گفتن نه صحنه رو ترک کنید نمیتونمچون هم اون عاشق منه هم من ولی خب ایندم از همه ی اینا مهم ترهباید به خانوادم گوش کنم ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7257 یه قرار حضوری بزار و دلایلت رو منطقی و ملایم توضیح بده، بحث سطح خانواده هم وسط نکش تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 وقتی پسر خوبیه دوستش داری دوستت داره ورا میخای کات کنی چونکه به ما نمیخورهمنم قبلا بچگی کردم عاقلانه فکر نکردم ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
atttriiin عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2691 نمیتونمچون هم اون عاشق منه هم من ولی خب ایندم از همه ی اینا مهم ترهباید به خانوادم گوش کنم موقع کات کسی چیزی نمیگه بلاک میکنن نهایت میگن بای بای
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 یه قرار حضوری بزار و دلایلت رو منطقی و ملایم توضیح بده، بحث سطح خانواده هم وسط نکش قرار حضوری که نمیتونم برمنه نه هیچوقت همچین چیزی رو بهش نمیگمدوست دارم سر ی موضوعی کات کنیم که اونم غرورش نشکنه ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
mina9865 عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 2070 چونکه به ما نمیخورهمنم قبلا بچگی کردم عاقلانه فکر نکردم ببین مطمعنی دلایلی کداری منطقیه؟ تازه کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد آک هاستی بخون سایت داداش رضا
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 موقع کات کسی چیزی نمیگه بلاک میکنن نهایت میگن بای بای فردا نمیگه چرا یدفعه ای ول کردی رفتی؟ما رابطه ی خوبی با هم داریماین کار اصلا درست نیست ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7257 قرار حضوری که نمیتونم برمنه نه هیچوقت همچین چیزی رو بهش نمیگمدوست دارم سر ی موضوعی کات کنیم که اونم ... خب غیر حضوری کات کردن سخته...معلومه سنتون کمه، ببین هیچ روش بهتری برای خوشایند کردن این ماجرا نیست، بنداز گردن خانوادت نهایتا تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 ببین مطمعنی دلایلی کداری منطقیه؟ تازه کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد آک هاستی بخون سایت داداش ... اره منطقیهخیلیم منطقیه ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
deliii_400 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1791 خب غیر حضوری کات کردن سخته...معلومه سنتون کمه، ببین هیچ روش بهتری برای خوشایند کردن این ماجرا نیست، ... خانواده ی من از این موضوع خبر ندارنفقط مامانم اونم زیاد نمیدونه فقط خیلی محکم گفت اصلا به ما نمیخوره ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
atttriiin عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2691 فردا نمیگه چرا یدفعه ای ول کردی رفتی؟ما رابطه ی خوبی با هم داریماین کار اصلا درست نیست خب بگه وقتی داری راهتو جدا میکنی دیگه مهم نیست این فکرانهایت دلایلتو بگو بعد بلاک کن