2777
2789
عنوان

شارژر 45 وات سامسونگ اصل برای سری ultra

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی هست مشخصه همه هم میدونن ، فقط میخاستم ببینم فاز دوزاری هایی مثل تو چیه الان

میگم دیگه بی‌چاک دهنی، سر امار رسمی موضوعی مثل جمعیت یه قوم، توهین میکنی

این کارا از بیکاری میاد، برو خدا روزیتو جای دیگه بده

میگم دیگه بی‌چاک دهنی، سر امار رسمی موضوعی مثل جمعیت یه قوم، توهین میکنیاین کارا از بیکاری میاد، برو ...

آمار رسمی؟ 🤣 رسمی رو هم چسبوندی بغلش که حرفت رو معتبر بکنی؟

توی ایران هیچ آماری تا به الان گرفته نشده که درباره ی قومیت ها باشه این آمار تو از کجا دراومده سکینه جون؟

آمار رسمی؟ 🤣 رسمی رو هم چسبوندی بغلش که حرفت رو معتبر بکنی؟توی ایران هیچ آماری تا به الان گرفته نشد ...

احسنت که انقدر دنبال مستندات هستی

ایرانی‌های ترک‌زبان یا ایرانیان تُرک به گروهی از مردم ایرانی گفته می‌شود که به زبان‌های ترکی سخن می‌گویند.[۱] سازمان سیا، مجموع جمعیت آذری‌ها و ترک‌زبان‌ها را ۱۸ درصدِ جمعیتِ کلِ ایران اعلام کرده‌است.[۲] بر اساس سرشماری‌ها و آمارهای دیگر نهادهای مستقل، تخمین‌ها جمعیت آذری‌ها بین ۱۳٬۶۰۰٬۰۰۰ تا بیش از ۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰[۳][۴] جمعیت ترکمن‌ها بین ین ۴۰۰٬۰۰۰ تا ۷۵۰٬۰۰۰[۵] قشقایی‌ها حدود ۳۰۰٬۰۰۰ تا ۸۰۰٬۰۰۰[۶][۷] ترک‌های خراسانی حدود ۴۰۰٬۰۰۰ تا ۸۵۴٬۰۰۰[۸][۹] قزاق‌ها ۵٬۰۰۰[۱۰] و خلج‌ها ۵۰٬۰۰۰ هزار نفر،[۱۱] و بچاقچی‌ها (با جمعیت نامشخص) هستند. شهرهای تبریز، ارومیه، اردبیل و زنجان به ترتیب بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهرهای ترک‌نشین ایران محسوب می‌شوند.

منبع

۴]"Azerbaijani | Caucasus, Turkic & Muslim". دانشنامه بریتانیکا (به انگلیسی). 2023-06-13. Retrieved 2023-07-17.

[۳]«CIA - The World Factbook». web.archive.org. ۲۰۱۲-۰۲-۰۳. بایگانی‌شده از اصلی در ۳ فوریه ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۰-۰۳

شما هم منبع اون ۴۰ میلیون (؟) رو بیار 

احسنت که انقدر دنبال مستندات هستیایرانی‌های ترک‌زبان یا ایرانیان تُرک به گروهی از مردم ایرانی گفته م ...

هر دو منبعی که معرفی کردی سرچ کردم وجود خارجی ندارند این یه متن هست که هوش مصنوعی بهت داده و کاملا اشتباهه هوش مصنوعی منبع معتبری نیست چون حرفاشو از همین انجمن و سایت ها و وبلاگ ها جمع آوری میکنه

اگر درست هم باشند هیچ ربطی به آمار داخلی ایران ندارن آمار ایران رو مرکز آمار ایران میگیره نه دانشنامه بریتانیکا که خارج از ایرانه و هیچ ربطی به ایران نداره 

آمار ایران = داده های مرکز آمار ایران

از اینجا منبع داری برای حرفت؟

هر دو منبعی که معرفی کردی سرچ کردم وجود خارجی ندارند این یه متن هست که هوش مصنوعی بهت داده و کاملا ا ...

هوش مصنوعی نیست عزیز، ویکی پدیاست

احسنت، حالا شما منبع از ایران بیار که ۴۰ میلیون درسته 

هوش مصنوعی نیست عزیز، ویکی پدیاستاحسنت، حالا شما منبع از ایران بیار که ۴۰ میلیون درسته

هر وقت شما منبع آوردی منم میارم منبع معتبر یعنی آمار ایران 

تا حالا هیچ آماری برای قومیت نداریم 

ولی منبع من حرفای وزیر امور خارجه ی قبلی که تو مصاحبش گفته بیش از ۴۰ درصد ایران به ترکی حرف میزنن سرچ کنی میاد حتما وزیر کشور دروغ میگفته خوبه که ترک نبود اونم

هر وقت شما منبع آوردی منم میارم منبع معتبر یعنی آمار ایران تا حالا هیچ آماری برای قومیت نداریم ولی م ...

منبع معتبر یعنی حرف یه شخص؟ اگر حرف ایشون معتبره و رفرنس داره، برو رفرنسش رو بیار

امار جهانی معتبر نیست، صحبت شخصی معتبره، جالبه😂

منبع معتبر یعنی حرف یه شخص؟ اگر حرف ایشون معتبره و رفرنس داره، برو رفرنسش رو بیارامار جهانی معتبر نی ...

بله حرف وزیر یک کشور سنده چون ایشون داخل این کشور زندگی کرده و الکی الکی هم وزیر نشده بوده 

بعدش شما کدوم آمار جهانی نشون دادید ؟ سایت بریتانیکا که یه دانشنامه هست تو خارج از ایران چطوری آمار اقوام رو بدست آورده که مرکز آمار ایران نمیتونه ؟ 

دومی هم سایت فیسبوکه که بازم من هرچی سرچ کردم هر جفتش تو هیچ کجایی موجود نبود.

ویکیپدیا منبع معتبری نیست چون هرکسی هرکجایی میتونه ویکیپدیا رو ویرایش بکنه اینو خود ویکیپدیا هم تذکر میده که ممکنه اطلاعاتش اشتباه باشه 

علت اینکه حرف وزیر ایران اشتباهه و حالا اگر اون دو منبع خارجی شما فرض کنیم وجود داشت راسته ، چیه؟

بله حرف وزیر یک کشور سنده چون ایشون داخل این کشور زندگی کرده و الکی الکی هم وزیر نشده بوده بعدش شما ...

خب مگه نمیگین حرف وزیر سنده؟ وزیر که نرفته تک تک در خونه مردم رو بزنه بپرسه شما از کدوم قومین، از یه رفرنس استفاده کرده اون حرف رو زده، اون رفرنس رو بدین

اتفاقا ویکی پدیا مرجع خوبی و جامعیه، صحت ۱۰۰ درصدی نداره ولی اطلاعات نادرستش حذف میشن و وقتی هیچ منبع دیگه‌ای نیست، میشه تا حدی به امارش تکیه کرد

شما هم متقابلا بفرمایین چرا آمارهای درج شده توی سایت‌های مختلف غلطن، ولی یه حرف بدون هیچ منبع مشخصی درسته

خب مگه نمیگین حرف وزیر سنده؟ وزیر که نرفته تک تک در خونه مردم رو بزنه بپرسه شما از کدوم قومین، از یه ...

شما فقط یه منبع آماری بدید من بخونم تموم 

وزیر کشور یه حرفی زده منم اطلاعی ندارم منبعش چیه ولی برای نقص حرف وزیر کشور باید یه منبع معتبر رو کنی دیگه 

ویکیپدیا توسط مردم بومی هر زبان اداره میشه هرگز هم اینجوری نیست مطالب غیرواقعی حذف بشه ممکنه مطلبی غیر واقعی مورد تایید کاربرهای رده بالای یک زبان باشه و همونجوری بمونه یعنی اعتبار کاربر هرچقدر بالا باشه قدرتش بیشتره

شما فقط یه منبع آماری بدید من بخونم تموم وزیر کشور یه حرفی زده منم اطلاعی ندارم منبعش چیه ولی برای ن ...

من متوجه نمیشم شما چرا از من منبع معتبر کتبی میخوای ولی منبع خودت یه جمله بدون منبعه

اون جمله وزیر هم که بذاریم کنار، مگه منبع معتبر دیگه‌ای مطابق با استانداردهای خودتون دارین که حرفتون رو تایید کنه؟ 

اتنولوگ جمعیت گویشوران زبان ترکی آذربایجانی در ایران را در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۰٬۹۰۰٬۰۰۰ نفر برشمرده است و گسترش آن را در شمال غربی و مرکز ایران می‌داند.

اتنولوگ یه دانشنامه زبانی معتبره

میفرمایین منبع ایرانی‌ای نیست که جمعیت اقوام رو گفته باشه، اوکی شما از یه منبع غیرایرانی امار نزدیک به گفته‌ت بیار

من متوجه نمیشم شما چرا از من منبع معتبر کتبی میخوای ولی منبع خودت یه جمله بدون منبعهاون جمله وزیر هم ...

اتنولوگ چیه؟ منبع آماریه؟ من منبع غیر ایرانی رو نه میدونم نه قبول دارم چون منبع غیر ایرانی یعنی تحریف و هرچی دلشون خاست بنویسن 

چرا ایرانی نباید باشه وقتی داخل ایرانی معتبره ؟ ما داریم درباره ایران حرف میزنیم منبع باید داخل ایران باشه وسلام

اتنولوگ چیه؟ منبع آماریه؟ من منبع غیر ایرانی رو نه میدونم نه قبول دارم چون منبع غیر ایرانی یعنی تحری ...

بله دانشنامه اماری درباره زبان‌های سراسر دنیاست

اوکی شما برای اثبات ادعات منبع ایرانی بده، البته منبع معتبر و مستند نه حرف این و نظر اون