2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

نورا، سلما ، طهورا ، هدی ،بشری ، حسنی  ، صالحه، ریحانه ، هانیه، حلما، تکتم، طوبی، 

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

خدا حفظش کنه گل دخترتونو....زینب قشنگه..حلما هم نازه‌...ریحانه......اسم دخترمن فاطمه خانوم هست...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

ببخشید وسط بحثتون میپرم یسنا یک اسم زرتشتی هست فک میکنم یا اسم ی کتاب زردتشتی هست یا ی بخش از اوستا  البته بین هندی ها هم رایجه و فک میکنم ریشه آریایی داشته باشه 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
من مائده و حلما و هانیه رو دوس دارم  ریحانه و نورا و هانیه داریم میخواستم تک باشه😊😑

حنانه هم قشنگه...حنا صداش کنین😅

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔