2777
2789
عنوان

بهش ابراز علاقه کردم ازم عصبانی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 108 پست
کاش میشد حرفاشو اینجا بگم که ببینی من حق داشتم یه چیز دیگه برداشت کنمحرفایی نبود که برای یه دوست معم ...

مردا رو بشناس این اولی بود همشون همینن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
از اسفند میشناسمشاز اردیبهشت با هم صحبت میکنیم روز قبلی که بگه از یه دختره خوشش اومده، ببخشید از ای ...

فکر میکنی دوست داره یا سرگرمیه 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یارو معلوم نیس فازش چی بوده.معمولا همین لاشیا دخترای خوب و ساده رو جذب میکنن

خیلی با من شل میکرد سفت میکرد

لاس میزد

از عشق قدیمیش میگفت

لاس میزد

از کراش جدیدش میگفت

لاس میزد و فرداش از دختری که داره باهاش وارد رابطه میشه گفت

دختره رو هم هنوز ندیده فقط تو اینستا

بهش گفتم مبارکه، گفت چی مبارکه هیچی به بار نیست ما همو نمیشناسیم و من فقط عکسشو دبدم و...

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
از اسفند میشناسمشاز اردیبهشت با هم صحبت میکنیم روز قبلی که بگه از یه دختره خوشش اومده، ببخشید از ای ...

حالا اینکه پسر بوده و کراش زده رو یکی

مردا همشون آشغالن من و دور بریام کلی مرد متاهل دیدیم هم زنشونو میخوان همم با بقیه لاس میزنن

ذات نر همینه

ادم درستی نبودهولی بنظرم کلا نباید وقتی ابراز علاقه کردی بگی به فلان دلیل یا فلان رفتارت این احساس م ...

ابراز نکردم خیلی تند باهاش حرف زدم که واسه حرفات بهت وابسته شده بودم و چرا با من اونجوری حرف میزدی

ولی اره درسته

خیلی با من شل میکرد سفت میکردلاس میزداز عشق قدیمیش میگفتلاس میزداز کراش جدیدش میگفتلاس میزد و فرداش ...

مشخصه دوقطبی بوده،دو نمونه ش سراغ دارم،هر پسری از عشقش یا کراشش یا در مورد دخترا و ظاهرشون حرف زد به درد گوز نمی خوره فقط سرگرمی ای

همینه که میگم به حرفای هیچ پسری که میاد اینشکلی و غیر مستقیم و بی هدف باهاتون صحبت میکنه اهمیت ندید

پسره میاد با گریه ابراز علاقه میکنه هم باز باید شک کرد اینا که هیچ 

ولش کن خوبه واست حداقل تجربه شده، اون پسره هم لاشی بوده تو آب نمک نگهت داشته 

قوی باش 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چی می گفت؟

یه بار گفت از من خوشت میاد منم گفتم اره، منظورم اون موقع دوستانه بود ولی دیگه چسبوند و گفت جدی؟ از چی من خوشت میاد؟ هیچوفت فکر نمیکردم دختری تو لول تو از من خوشش بیاد، روز اولی که دیدکت گفتم این ازیناس که به هیچکس پا نمیده

اخه تو از چی من خوشت میاد من ازت کوتاه ترم اصلا غیرممکنه خوشت بیاد

بعد گفت الان بعنی من بگم بیا اوکی بشیم میای؟ گفتم نه چون تو میخوای با همه اوکی بشی

گفت فرض کن نمیخوام بشم

گفتم شاید

پرسیدم تو از من خوشت میاد؟ گفت الان من بگم اره میگی تو از همه خوشت میاپ

از طرف خودم گفتم پس نه، نداری

اینا رو براش فرستادم گفت اره پرسیدم که اگه داری ازت فاصله بگیرم. گفتم جرا نگرفتی پس؟

گفت دمتم گرم خودت جواب خودتو داده بودی

خواست از سرش وا کنه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

عزیز من تا وقتی مستقیم بهت ابراز علاقه نکرده و نگفته بیا با هم باشیم هیچ برداشتی نکن . بازی روانی ...

دقیقا

ولی دیگه نیمتونستم طاقت نداشتم باهاش دوست باشم و بیاد برام از اون دختره بگه

الان تکلیفم روشنه حداقل

مشخصه دوقطبی بوده،دو نمونه ش سراغ دارم،هر پسری از عشقش یا کراشش یا در مورد دخترا و ظاهرشون حرف زد به ...

فکر میکردم میخواد حسادتمو تحریک کنه 

اخه خودش میگفت از رد شدن و جواب رد شنیدن خیلی میترسه

چون یبار شنیده بود

فکر میکردم دوست داره من اول چراغ سبز نشون بدم