2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد هشتصد میلیون ضامن بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
فامیلشه همیشه چشم تو چشمیم شوهره دیونه من خودش زنگ زده الان من زنگ بزنم بدتر لج نکنه

اگر شوهرت مصممه و حرف تو کلش نمیره قطعا باید یه دعوا راه بندازی اما اول با زبون خوش از طریق واسطه مثل مادری پدری منصرفش کن اگر نشد بحث و دعوا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شوهرت مصممه و حرف تو کلش نمیره قطعا باید یه دعوا راه بندازی اما اول با زبون خوش از طریق واسطه مث ...

مامان باباش زنگ زدن بهش میگن چرا زنگ زدی دیونه ای مگع کلی دعوا کردن

ناراحت نباش ، دیگه زنگ زد ولی سعی کنید ی ترفند بزنید بگید بانک مثلا قبول نمیکنه بگید چندروز صبر کنه مثلا چک هاتون برگشت شده و حساب ها مسدوده تا بیخیال شن ...باهاش حرف بزن بگو عزیزدلم من دوستت دارم ک اینطور میگم غم تو غم منه ....دلم نمیخواد ی وقت بعدا ب خودت بگی کاش اینکارو نمیکردم و کسی هم نبود بهم بگه ، اگه نزنه ازحساب های تو برمیدارن و اگه پول نباشه حساب هاتو میبندن ، کلا حسابت خراب میشه ولی خب من بازم برای مشورت بهت گفتم ک نگی کسی نگفت ،هرطور خودت میدونی ...

خدا صبرت بده خانواده منم همینجوری پیشنوک هستن، بهش بگو فقط با شرط گرفتن چک صیادی اینکارو میتونی بکنی ...

هوف انشالا 

اون روز پنج تومن چک دادیم ب مادر من وام داشتیم پوله حسابمون برداشت شده بود چک برگشت خورد تموم حسابامون مسدود شدن واسه پنج تومن این ۸۸۰ میلیون وام اوراق با سود اینچیزاش یک و نیم در میاد دیگه هیچی کارتون خواب میشیم

کجا این مقدار وام میدن ؟!اصلا اجازه نده

بانک ...

ما بانک کشاورزی گرفتیم ۱ملیارد ریهتیم بعد دو ماه ۹۰۰ دادن

۳ تاضامن

البته شوهر من آدم خوش حسابی هست اینایی ک ضامن شدن برا ما قبلن هم واس کارایی دیگه ضامن شدن ..کلن شوهرم اینجوره حاظر نون خشک بخوره ولی قسط وامش رد نشه ..میگه شرمنده کسی نشم 

ولی کسی که نمیشناسی و بار میخوای ضامن بشی واسش خیلی خطر داره ممکنه آدم درستی نباشه 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

زنگ بزن به یارو بگو به شوهرم زنگ نزن قبول کنید تا آخر عمر گیر میفتید

وا این چه حرفیه ..‌   مگه میشه زن خود سر رو حرف مرد حرف بزنا باید یکم احترام شوهرش رو نگه داره.. بعد طرف فکر میکنه شوهرش بی ارزس  ک سلاح شو زن میدونه🤣🤣😬

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

زندگیمونو خراب میکنه سر هیچ و پوچ

تو اون پست گفتم در جواب یکی از بچه ها ..اگه طرف مقابلتون میشناسید و خوش حسابه و آدم درستیه مشگلی نداره 

ولی اگه نه اولین باره و اعتماد ندارید حتمن حتمن صفته بگیرید

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ناراحت نباش ، دیگه زنگ زد ولی سعی کنید ی ترفند بزنید بگید بانک مثلا قبول نمیکنه بگید چندروز صبر کنه ...

اره باید رو مخش کار کنم 

اخه شماره دسته چک اینا همه چی فرستاده بانک قبول کرده گفته مشکلی نیس استعلام گرفته 

انقدر مطمعنه میگه یارو ماشین داره میریزه 

بانک ...ما بانک کشاورزی گرفتیم ۱ملیارد ریهتیم بعد دو ماه ۹۰۰ دادن۳ تاضامنالبته شوهر من آدم خوش حسابی ...

خب این فامیلشه میخواد ماشین سنگینشو عوض کنه نو بخره بد حساب نیس اما نمیتونم اعتماد کنم