خانوما خیلی نگرانم هفته ۶ بارداری هستم ولی هنوز از هیچی خبری نیست نه حالت تهوع نه ویار نه بی میلی هیچکدوم از اینا رو ندارم همه چی میخورم نه از چیزی بدم میاد نه چیزی هوس میکنم نه حالت تهوع دارم نه چیزی فقط خیلی میخابم بدنم آتیشه ولی سمت بالاتم شونه هام انگار لرز میکنه ولی نه خیلی همه چیم مثل قبل بارداریه طبیعیه بنظرتون یکم نگرانم تا دو هفته دیگه که سونو قلب دارم اینم بگم بچه هام دوقلو هستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن اینکه بارداری و مخصوصا اینکه دوقلوان رو ب کسی نگی .بارداری رو تا ۳ ماه دوقلو بودنشون رو تا ۶_۷ماه . ببخشید میپرسم کار خاصی کردی یا اینکه ژنشون داری؟
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
من تا هفته ۱۰ یا ۱۱ هیچ علائمی نداشتم ولی بعدش تهو شروع شد و ویار شدید من انقد تهو داشتم و بالا میآوردم که اصن نمیشد هوس چیزی بکنم ک بتونم بخورم!!! تازه چار کیلو ام کم کردم تا هفته ۲۰
سعی کن اینکه بارداری و مخصوصا اینکه دوقلوان رو ب کسی نگی .بارداری رو تا ۳ ماه دوقلو بودنشون رو تا ۶_ ...
مرسی عزیزم
نه فداشتم ما اصلن ژنشو نداریم عموی همسرم و عموی پدرش دوقولو دارن ولی سمت مرد نمیتونه دخیل باشه اینو دکتر بهم گفت و اینکه من از سوم پریودم روزی دوتا قرص لتروزول خوردم تا آخر و اینکه کپسول اوزیل روی دوتا خوردم من تنبلی تخمدان داشتم و برای تنظیم قاعدگیم دکتر برام تجویز کرد ولی حدس میزنم دوقلو بودنشون برای قرص لترزول هست