2777
2789
عنوان

مهره چشم خانما بیایید

181 بازدید | 15 پست

سلام خواهر شوهرم یه مهره چشم بهم داده قرار تا یکماهی دیگه بریم خونه خودمون اینو بهم داده. بعد مادرم میگه این مهره ها چشم شیطانی هستن و نگه داشتنشون تو خونه خوب نیست خودمم علاقه ای ندارم.... نظر شما چیه. داشتید یا چیزی شنیدین؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت مهره چشم آبی هست ی مثل یه چشمه

منم شنیدم و خوندم ک میکن علامت شیطانیه

ولی بین مردم برای چشم زخم جا افتاده

نمیدونم بستگی ب اعتقادات خودت داره 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

اره میگن شیطانی هست برای چشم زخم چهار قل بخون حرز امام جواد بگیر💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اگه منظورت مهره چشم آبی هست ی مثل یه چشمهمنم شنیدم و خوندم ک میکن علامت شیطانیهولی بین مردم برای چشم ...

من عقیده ای بهش ندارم خوشمم نمیاد ازش نمیدونم چیکار کنم تو خونه هم نمیخوام نگه دارمـ

اره میگن شیطانی هست برای چشم زخم چهار قل بخون حرز امام جواد بگیر💋

حزر دارم اتفاقا... اما اینو چیکارش کنم

حزر دارم اتفاقا... اما اینو چیکارش کنم

خبه ک بنداز اشغالی گلم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من عقیده ای بهش ندارم خوشمم نمیاد ازش نمیدونم چیکار کنم تو خونه هم نمیخوام نگه دارمـ

خب پس نگه ندار عزیزم یه تابلویی قرانی بزنی بهتره

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

من یه فیلم مستند خارجی دیدم 

که پدر روحانی به خونه ای تسخیر شده بود 

گفت این علامت بردار

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....