2777
2789
عنوان

فکر کن مادرشوهرت این موقع از خواب بیدارت کنه چرت پرت بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 75 پست
اگه می‌خوابید خوب بود ۲۴ ساعته راه میره تو خونه مطمئن عروسای دیگه عمرا نمی تونن مثل من تحملش کنن دخت ...

قرص خواب دکتر بهش نداد؟آدم آلزایمری سخته میدونم تحملش هم سخته ولی خب مادر هست خودمون هم ی روز پیر میشیم .من مادر بزرگم چن ساله داره از پدر بزرگم نگهداری میکنم هزار بار سوال میپرسه ولی خب مگه میشه آدم مادرش هست چکار کنه وگرنه شوهرت هم مطمعن باش اذیته وظیفه بچهاش هست دیگه راهی نیست مگر اینکه قبول کنن ببرنش سالمندان

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اگه می‌خوابید خوب بود ۲۴ ساعته راه میره تو خونه مطمئن عروسای دیگه عمرا نمی تونن مثل من تحملش کنن دخت ...

یعنی اونا نمیان؟ فقط شما میری مراقبت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز از شدت اعصاب خوردی بدنم میلرزید تپش قلب گرفته بودم کاش هرچه زودتر تایم نوبت ما تموم شه

تایم هر نفر چقدره ؟ 

نمیشه پول بزارین پرستار بگیرین خونه خودش باشه ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
خودم چیکار کنم پس شما خودت میتونی تحمل کنی

چاره ای نیست مدارا کن که بگذره 

همین قضیه مادربزرگم که گفتم  باور می کنی فقط مادر من نگهش می داشت و خاله هام می گفتن ما نمی تونیم و اذیت می شیم بعد چند سال که مادربزرگم فوت شد کرونا امد دقیقا همون بچه هاش که نگهش نمی داشتن کرونا گرفتن و تا چند وقت تو بیمارستان بستری شدن و تا دم مرگ رفتن.  الانم نگاه کنی انقدر شکسته و افتاده شدن (انگار از یه چیزی فرار کنند و بدترش سرشون بیاد )

الانم می دونم برات سخته ولی مدارا کن اون خدایی که بالا هست به وقتش خیلی قشنگ برات جبران می کنه یا یه درد و مریضی و بلا رو ازت سرت دور می کنه! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

۵ روزه زیادم نیست اما کشش ندارم

عموم هم آلزایمر داره اذیت می‌کنه سخته 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
کاش اینجور مریضی ها نبودن ☹️

اره کاش