2777
2789

سلام دوستان دخترم 19سالشه یک ساله کنکور تجربی داده ولی قبول نشده ولی امسال کنکور زبان قبول شد ،ازاونطرف هم دیپلم آموزشگاه زبان رو داره ،حالا نظر خودش اینه که می‌خوام حقوق آزاد برم ،زبان دیپلمشو دارم میتونم تدریس کنم آموزشگاه ها با این مدرکمم ،ولی من راضی نیستم حقوق بره ،همه میگن اشباع شده بازار کارش خوب نیست ،به دخترم میگم حداقل یکسال دیگه بخون شاید پیراپزشکی آوردی ولی قبول نمیکنه به نظرتون چکارکنم اجازه بدم بره دانشگاه آزاد حقوق بخونه یا زبان بهتره یا پشت کنکور بمونه سال بعد دوباره کنکور بده ،خواهشا اگه مشاوره تحصیلی هست ممنون میشم راهنمایی کنید

دخترتون ان شأالله موفق باشه

به نظر من تصمیم درستی گرفته چون به نظر میاد دوست ندارم بخونه دیگه

حقوق اشباع نشده هرکس همیشه سواد داشته پول هم درآورده

ولی حقوق رشته سختی هست ببین از پسش برمیاد

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون ان شأالله موفق باشهبه نظر من تصمیم درستی گرفته چون به نظر میاد دوست ندارم بخونه دیگهحقوق اش ...

زنده باشی دوست عزیز ،بله می‌ترسه که باز سال بعدی قبول نشه ویکسال عقب بیفته

بزارین بره دنبال زبان وقتی مدرکشو داره خیلی زود جدب آموزشگاه ها میشه کنکور اصلا معلوم نیست که قراره ...

زبان رو راضیم بره دولتی قبول شده ولی حقوق آزاده و میترسم تا لیسانس بخونه دیگه ندونه ادامه بده ولی خودش دوست داره حقوق بخونه 

زنده باشی دوست عزیز ،بله می‌ترسه که باز سال بعدی قبول نشه ویکسال عقب بیفته

عزیزم یکسال برای رشته تجربی هیچه شکرخدا مشکل سربازی هم نداره اگه واقعا دوست داره تجربی رو براش هزینه کنید دو سال هم شد پشت بمونه ولی اگه دلش با رشته تجربی نیست بذارید خودش تجربه کنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

من خودم تجربه تدریس زبان دارم از لحاظ درآمد چیزی دست آدم رو نمی گیره اصلا نفرستش رشته زبان عزیزم با همون مدرک آموزشگاه هم می‌تونه تدریس کنه 

یا تجربی رو قبول بشه یا اگه حقوق دوست داره بره سمتش

لیسانس حقوق بگیره می‌تونه توی استخدامی ها و همینطور وکالت شرکت کنه

ماشاالله وکیل ها الان پول خوبی میگیرن در صورتی که واقعا باسواد باشن

عزیزم یکسال برای رشته تجربی هیچه شکرخدا مشکل سربازی هم نداره اگه واقعا دوست داره تجربی رو براش هزینه ...

بله نظر منم همینه ولی خودش نمی‌خواد زحمت درس خوندن رو به خودش بده دوست داره زودتر بره دانشگاه 

بله نظر منم همینه ولی خودش نمی‌خواد زحمت درس خوندن رو به خودش بده دوست داره زودتر بره دانشگاه

اگه اینطوریه مانع نشید چون پشت کنکور موندن فرسوده می‌کنه آدم رو

لیسانس حقوق رو می‌تونه توی پیام نور هم بگیره‌

اگه به مهاجرت فکر می‌کنه با رشته حقوق نمیشه فکر کنم فقط می‌تونه بره فرانسه چون قانون اساسی ما از فرانسه گرفته شده ولی یه پرستاری قبول بشه برای مهاجرت هم عالیه 

رشته زبان برای مهاجرت به درد نمی خوره 

بهش بگین که برای ده سال بعدت فکر کن نه الان 

خیلی ها هستند مثل خودم با سن ۴۰ میگم کاش از همون اول میرفتم پزشکی یا پرستاری حتی اگه پنج‌سال پشت میموندم