2777
2789

بله من رز رو تو اب نمیزارم و برعکس اویزونش میکنم تا خشک بشه 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه گلی باشه...رز خوب میمونه..بعد از خشک شدنش اول یه اسپری سیلر بزن ...خوب که خشک شد اسپری کیلر بزن ..سالها ماندگار میشه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مریم را نمیتونی خشک کنی قهوه ای میشه...گلی که میخواهی خشک کنی را باید برعکس آویزان کنی و تو اب هم نزاری قبلش

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بستگی داره چه گلی باشه...رز خوب میمونه..بعد از خشک شدنش اول یه اسپری سیلر بزن ...خوب که خشک شد اسپری ...

اولا ممنون از جوابتون  ازکجا تهیه کنم عزیزم

خوشبختی یعنی وجود مادرت
اولا ممنون از جوابتون  ازکجا تهیه کنم عزیزم

از فروشگاه هایی که وسایل هنری دارن ...یا رنگ فروشی ها یا ابزار یراق