2777
2789
عنوان

دوفاستون

41 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کسانی ک تجربه خوردن دوفاستون دارن لطفا راهنمایی کنن..امروز شک دارم ک ممکنه دوتا دوفاستون خورده باشم، الان ی جوریم حالت تهوع دارم شکمم درد میکنه، کسی تجربه ای داره؟ اگر دوتا خورده باشم چیزی نمیشه؟

من دوفامد می‌خوردم 

نترس چیزی نمیشه بعضی دکترا به جای ماهی ده روز شبی یه دونه ،ماهی پنج روز شبی دوتا تجویز میکنن 

چون هورمونیه تهوع و دل درد گرفتی 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوفامد می‌خوردم نترس چیزی نمیشه بعضی دکترا به جای ماهی ده روز شبی یه دونه ،ماهی پنج روز شبی دوتا ...

مآهی قبلی خوردم خوب بودم نمیدونم الان چرا اینجوری شدم بنظرتون لازمه قطع کنم خوردنش رو؟

مآهی قبلی خوردم خوب بودم نمیدونم الان چرا اینجوری شدم بنظرتون لازمه قطع کنم خوردنش رو؟

اگه دکتر تجویز کرده سرخود قطع نکن

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا