2777
2789
عنوان

درد دلی با دختر بی ادعایم نورا🥲

136 بازدید | 17 پست

میخام ی خسته نباشید بگم ب همه مادرایی ک شیر خودشونو دادن، دست تک تکتون رو میبوسم ک شیره وجودتون رو دوساله به جگرگوشه تون دادین

از لحظه های سختی ک شاید منه مادر شیرخشکی نمیدونم

و از لحظه های شیرینی ک صدای قلپ قلپ شیر خوردنش تسکین دردتون شده و من هم ازاین تجربه محرومم

درسته سختی ها و چالش های شیر خشک هم برام کم نبود

اما خیلی دوس داشتم ب نور چشمم شیر خودمو بدم ،دوس داشتم اونقدرررری شیر داشتم ک برم بیمارستان شیرمو اهدا کنم برای جنین های نارس

نمیدونم من لیاقتشو نداشتم یا خدا منو دوسم نداشتم ک هر کاررری کردم شیرم کمممممم بود کم بود خیلی کممممممممممممم💔

الانم با گریه دارم مینویسم من ناخوداگاه و غیر عمد نتونستم مادریمو کامل ادا کنم،شب هایی ک بچم جیغ میکشید از گشنگی و من شیر نداشتم بدم بهشو ب عنوان ی مادر از خودم بیزار بودم امان از اون شب ها...😞💔💔

فقط میتونم بهت بگم نور زندگی من منو ببخش مامان خیلییی دوست داره 

تمام ادم هایی ک ب من گفتن بچه ک شیر مادر نخوره مهر مادرش ب دلش نمیوفته الان دارن میبینن ک نفست ب نفسم بنده ی لحظه نباشم چجوری بی تابی میکنی ، چجوری با یکسال و نیم سن منو بوس میکنی و غرق محبتت میشم، چجور وقتی قایمکی گریه میکنم میدویی اشکامو پاک میکنی تند تند بوسم میکنی ک گریه نکنم من دیوانه وار عاشقتم

مادرتو ببخش جان دلم🙂💔

خاهشا نگین حالا نخورد چیشد ازاین حرفا ، من ازاین حرفا خیلی شنیدم 

اگر مرهم زخمم نمیشوی ، اتش جان هم مشو❤️

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خیرشو ببینی بزرگ شدنش و خوشبخت شدنش و عاقبت بخیریش

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مادر مهربون🧡

یه چیزی بهت بگم؟ این دوستت دارم ها رو هیچ وقت ازش نگیر، اون بهشون محتاجه، حتما با دلیل و بی دلیل بهش بگو 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بعد از یک سال و نیم هنوز به این مسئله فکر میکنی

هرروز هرشب دست خودم نیست انگار یجایی ته دلم هنوز درد میکنه🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
امیدوارم خیرشو ببینی بزرگ شدنش و خوشبخت شدنش و عاقبت بخیریش

خیلی ممنونم عزیزدلم بابت دعای خوبت

چقدر انرژی خوب گرفتم از حرفاتون ممنونم❤️

چه مادر با احساسی خدا دخترتو برات حفظ کنه

فداتشم عزیزدلم شما هم واقعا خوش قلب هستی🥲❤️

چقد احساساتی نوشتی🥺اتفاقا معلومه مادر فوق العاده ی برای نورا هستیخدا جفتتونو برای همدیگه حفظ کنه♥️

خیلی ممنونم دوست خوبم

دنیا چقدر با فرشته هایی مثل شما زیباست پر از حرف خوب و مهربونی

تمام خوبی های دنیا سهم قلب مهربونت❤️

مادر مهربون🧡یه چیزی بهت بگم؟ این دوستت دارم ها رو هیچ وقت ازش نگیر، اون بهشون محتاجه، حتما با دلیل ...

چشم حتما هرروز هرشب بهش میگم من بهش مدیونم 🥲❤️

من شیرم زیاد بود نمیدونستم میشه اهدا کردولی مادر همسرم میگفت هرکی شیرش زیاده آبکی و به درد نخوره🫢

من وقتی بیمارستان بودم و شیر نداشتم ولی اونجا ی مادری بود بچه خودش زیاد نمیتونست مک بزنه شیرش هزارماشالا خیلی زیاد بود یعالمه شیرشو میدوشیدن اهدا میکردن ب بچه های نارس

مادربزرگ منم میگف تو چای کم میخوری شیر نداری ، مبگف سینه هات به درد نخورن😐