2777
2789

میشه بگید چند وقت بعد از عمل اجازه داشتین سوتین اسفنجی بپوشین برای اینکه چاک سینه ایجاد شه؟🥲

یکی از دوستام میگف بعد از عمل دیگه هیچوقت نباید سوتین اسفنجی پوشید حتی اگه پروتزا دور از هم باشه و چاک سینه ای وجود نداشته باشه🥲 و اینکه میگف ممکنه با فشار دست در حین رابطه پروتز جابجا شه و سینه ها غیرقرینه بشن

چقدر درسته این حرفا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم

تقریبا سه ماه بعد میتونی از سوتین اسفنجی استفاده کنی

نه کی گفته نمیشه استفاده کرد بعد از اینکه دوران ترمیم کامل شد پروتزها فیکس شدن میشه استفاده کرد مگر اینکه دکتر به خاطر نوع حاص بدن یا پروتزت منع کنه 

بعد از ۶ تا ۱۲ هفته با فشار دست و رابطه جابه جا نمیشه مگر ضربه خیلییی شدیدی ایجاد بشه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من انجام دادمتقریبا سه ماه بعد میتونی از سوتین اسفنجی استفاده کنینه کی گفته نمیشه استفاده کرد بعد از ...

جدی میگی عزیزم؟😍 خوش خبر باشی، ایشالا که اون موقع که نیاز داری خبرای خوشگل موشگل بشنوی مهربون🥰

پس با سوتین اسفنجی بعد از ۳ ماه شکل سینه ها یا محل پروتزا تغییر نمیکنه دیگه درسته؟😍

راستی میتونم بپرسم در کل بهتره چه جور سوتین هایی پوشید بعد از ۳ ماه در حالت روزانه؟

جدی میگی عزیزم؟😍 خوش خبر باشی، ایشالا که اون موقع که نیاز داری خبرای خوشگل موشگل بشنوی مهربون🥰پس ب ...

اره عزیزم اطلاعات دوستت کلا غلط بود من خودم خیلی تحقیق کردم 

مرسی عزیز دلم همچنین

بله مگر اینکه دکتر بگه استفاده نکن باتوجه به شرایطت

سوتینی که نرم و راحت باشه حتی اسپرت کم کم فنردار و اسفنجی هم میتونی استفاده کنی

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

اره عزیزم اطلاعات دوستت کلا غلط بود من خودم خیلی تحقیق کردم مرسی عزیز دلم همچنینبله مگر اینکه دکتر ب ...

ممنونم عزیزم که دلمو گرم‌کردی🥰راستی مبارک باشه پروتزتون🥰