2777
2789
عنوان

لطفا مراقب حرف زدنمون باشیم

134 بازدید | 16 پست

امروز مراسم بودم هرکی میدیدم میگفت چقد داغون شدی 

قشنگ معلوم بچه ها داغونت کردند 

چقدر لاغر شدی فک نکنم لزومی باشه طرف بعد چندسال ندیدی یهو بگی سلام چقدر زشت شدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای آره

بعضی ها انگار متوجه گذشت زمان نیستن مثلا ۵ سال پیش دیدنت فکر میکنن الان هم باید مثل ۵ سال پیشت باشی

من اتفاقا امروز عصر عکس دوسال پیش خودم و شوهرمو میدیدم جوون جوون بودیم با خودم گفتم چقدر داغون شدیم تو این دوسال 

چه بی شخصیت!!!

من بچه هام پشت سرهمن خودمم کلا مجردی اهل ارایش و این چیزا نبودم مجردی ۶۴بودم الان ۷۰ ایتقدر با لحن بد میگن چه لاغر شدی چ داغون شدی نمیدونم چرا من خیلیاشون بعد چندسال دیدم چقد خوشحال بودم که الان میبینمشون

وای آرهبعضی ها انگار متوجه گذشت زمان نیستن مثلا ۵ سال پیش دیدنت فکر میکنن الان هم باید مثل ۵ سال پیش ...

من بعد ۶سال 

ای مدت ۳تا بچه اوردم مسلم بهم میریزم خودمم میدونم ولی ایتکه مثلا با ذوق سلام کنی کسی بگه وای دختر چقد بهم ریختی چقد داغون شدی نمیدونم چرا ایتجوری میگن و هدفشون چیه

وااا چه بیشعور😐متنفرم از ادمایی که فکر میکنن ملت تو خونشون اینه ندارن متوجه تغییراتشون نمیشن

من ۶۴بودم شدم ۷۰

فقط الان بعد متاهلی مث مجردیام تیپ میزنم و تا الان هیچ عمل یا ارایشی انجام ندادم بخدا یجوری میگن چقد لاعری و داغون اصلا خودم موندم که مثلا اینا کی من چاقتر از این دیدن یا مثلا با ارایش دیدن که الان اینجوری میگن

من به خاطر مریضی لاغر شدم شوهرم یه بار بهم گفت چقد زشت شدی با من بیرون نیا دیگه از اون موقع باهاش بیرون نرفتم اگرم مجبور بودم رفتم اونم به خاطر اصرار دخترم بود بیرونم اون جلوتر از من میره 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من به خاطر مریضی لاغر شدم شوهرم یه بار بهم گفت چقد زشت شدی با من بیرون نیا دیگه از اون موقع باهاش بی ...

من خداروشکر شوهرم مث بقیه نیست میگه از حسادت بهت میگن ..

اما بقیه اکثرا اونجور برخورد میکنند یا مثلا تا سلام میکنم میگن توروخدا دیگه بچه نیاریااا اینقدر سنت بالا نشون میده قشنگ داغونت کردند بچه ها

اینا با هدف تخریب می گن باید تو هم جوابشونو با تخریب بگی مثلا بگو شما هم صورتت پر از چروکه مگه من چی ...

من دلم نمیاد کسی ناراحت کنم راستش اینایی که مرتب میدیدم و میگفتن مهم نبود ولی امروز مراسم همسایمون بقیه همسایه ها اومده بودن بعد ۷سال میدیمشون ک کلی اشتیاق واسه دیدنشون خیلی حالم بد شد اونجوری گفتن

من بچه هام پشت سرهمن خودمم کلا مجردی اهل ارایش و این چیزا نبودم مجردی ۶۴بودم الان ۷۰ ایتقدر با لحن ب ...

حالا یکم به خودت برس اگه بچه هات بزرگ شدن شاید صورتت لاغر شده یا کرم آبرسان استفاده کن یا فیلر بزن و...