2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خدا نکنه🙁تحمل ندارم

وا خوب باید ببینی کی نتیجه میگیری دیگه

من سه ماه دیگه اورتو میکنم بهم گفته ۵ماه بمونه اوکیه ولی ممکنه تا یکسالم طول بکشه من همه دندونتم صافه یکیش فقط تو فک پایین یه کوچولو عقب تره واسه اون میخوام انجام بدم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من لثه ام موقع خنده دیده میشه دندونای بالا جلو هستن به نظرت آرتور کنم میشه فقط فک بالا ؟

نمیدونم من دکتر نیستم😁

ولی خودم انجام دادم دندونام جلو بود بالا و پایین نامرتبی درست شد 

به دکترت میتونی بگی ولی خب بستگی به طول درمان داره گفته چقدر ؟

گف درس میشه 

ولی بش اعتماد ندارم همه کارامو دستیارش میکنه اون فقط دو باری بالا سرم اومد توام دستیار ارتودنسیت کرد؟

..

گف درس میشه ولی بش اعتماد ندارم همه کارامو دستیارش میکنه اون فقط دو باری بالا سرم اومد توام دستیار ا ...

من هر بار معاینه میکرد 

کش رو دستیار عوض میکرد بعد آخرش هم دکتر چک میکرد 

نمیدونم من دکتر نیستم😁ولی خودم انجام دادم دندونام جلو بود بالا و پایین نامرتبی درست شد

وای حتما خیلی زیباتر شدین 

من دوتا اشکال بزرگ دارم تو صورتم که گند زده به زیبایی

یکی پوستم که صاف نیست 

یکی دندونام که میخندم لثه هام دیده میشن 

آها یادم رفت افتادگی پلک هم دارم