2777
2789
عنوان

تهمت زدن خیلیییی سنگینه خیلییی

114 بازدید | 11 پست

مادرشوهر خالم طلاهاش گم شده بود

بعد پدر شوهره با زنش به عروسشون که خالم هست تهمت زدن 

خالم خیلیییی ادم با ایمانیه

خالم هرچی میگفت من برنداشتم قبول نمیکردن 

اخر به قران قسم دادن خالمو (ابروی خالمو تو شهرستان بردن همه فکر میکردم خالم برداشته) 

بابای شوهر خالم گفته بود دست بزار رو قران قسم بخور بعد گفته بود هر کی دروغ میگه مثل سگ جون بده 

خاله منم قسم خورد چاره ای نداشت 

جالبه که بعد قسم خوردن طلاها پیدا شدن

الان دو ساله دیالیزی شده پیر مرد 

بعد همش توهم میزنه 

میگه یسریا با قمه اومدن دنبالم 

همش میگه تو حیاط منتظرن منو بزنن قمه دستشونه و... 

انقدر ابروی خالمو برده بود پیش همه الان همه دارن میگن خودش داره مثل سگ جون میده 

خیلی بده واقعا

طلاهای من وقتی همسایم رفت تو اتاق خوابم گم شد درصورتی ک مطمئن بودم ی بار از دهنم درنیومد بگم چجوری انقدر راحت ب عروسش این حرفو زده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بدخدایی خوب تونستی جلوی خودتو بگیری سخته واقعا

برم چی بگم اگه ی درصد اشتباه باشه زندگی طرف خراب میشه شاید بین اونو شوهرش مشکلاتی بوجود میومد بابت تهمت من

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به خونت رفت و امی داشتن؟

اره هرروز میومد خونمون اونروز بحث فروش طلاهام شد گفت بیار شاید من بردارم بعد ک برداشتم دنبالم اومد باهام داشت حرف میزد مثلا دید گذاشتم کشوی کمدم

فرداش دوباره اومد گفت برم تو اتاقت تلفنی حرف بزنم رفت اومد از اتاق بیرون رفت خونشون گفت شوهرم داره میاد منم داشتم اماده میشدم برم بیرون باشوهرم و بچه هام رفتیم اومدیم ب طلاهام سر نزدم فرداش بیدار شدم دیدم دوتا تیکش افتاده زمین نگاه کردم دیدم‌نیستن

ای وای زیاد بودن؟

میخواستم بفروشم ی ۲۰۶ بخرم

ی نیم ست سرویس بود دوتا انگشتر بود دستبند و گوشواره و دوتا گردنبند و دقیق یادم نیست چیا بودن اما پول ی ماشین بود

ما یکیو تو خانواده داریم همش تهمت میزنه امیدوارم به سزای عمالش برسهچند بارم به مامانم تهمت زده

اره ماهم دور و اطرافمون داریم ابرو برام نداشت منی که بی کس هم هستم ..و حتی به اون مرد جانبازی که الان دیگه فوت شده  و بنده خدا میگن قبل مرگش بخاطر دروعی که بهش زدن داشت گریه می کرد و دلش خیلی شکسته بوده 

ولی متاسفانه هنوز تاوان کارهاشو ندادهاگه میداد شاید دست از کارهاش برمی داشت ..تهمت زندگی یه ادمو ممکنه نابود کنه نابود.. خودم تا مدتها به خودکشی فکر می کردم الهی خیر نبینه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️