2777
2789
عنوان

عوارض روغن زدن به مژه

137 بازدید | 25 پست

یک ماه هر شب روغن بادام و کرچک میزدم به مژه م امروز رفتم معاینه چشم فهمیدم تاری دید دارم از دور محو میبنیم همیچز و چیزی نمیتونم بخونم از دور 

و وقتی میزدم علائمی نداشتم نه سوزش نه قرمزی 

ولی خب وقتی رفتم چشم پزشکی تایید کرد که برا روغنه

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين

واقعا مژه خطرناکه من همچین ریسکی بخاطر زیبایی نمیکنم..حتی خیلی دلم میخواد بن مژه بزنم ولی به ریسکش نمی ارزه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

واقعا مژه خطرناکه من همچین ریسکی بخاطر زیبایی نمیکنم..حتی خیلی دلم میخواد بن مژه بزنم ولی به ریسکش ن ...

اولین کار زیبایم با شکست رو ب رو شد 

مژه هام بلند شدن ولی خب سلامتیم در خطر رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند هفته میزدم

نمیتونستم دیگه چربیشو تحمل کنم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من چند هفته میزدمنمیتونستم دیگه چربیشو تحمل کنم

خوب کردی ببین تاری دیدی چیزی داری اگه بود حتما برو دکتر 

خوب کردی ببین تاری دیدی چیزی داری اگه بود حتما برو دکتر

من خود به خود چشام ضعیفه😂🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اولین کار زیبایم با شکست رو ب رو شد مژه هام بلند شدن ولی خب سلامتیم در خطر رفت

واقعاااا بلند شدند؟؟

منم دستوری که شنیدم اینکه هرروز به مدت ۳هفته فندق رو آسیاب کن و تَف بده بعد هر شب یه کوچولوشو با آب خمیر کن و بزن به مژها 

یه چند روز انجام دادم یه بار چشامو باز کردم رفت تو چشمام خیلی سوزش داشت منم قهر کردم دیگه انجام ندادم 😃

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

منم میترسم نمیزنم با اینکه مژه هام ریخته

تقویت مژه بگیر خیلی عالیه

من یک ماهه استفاده میکنم واقعا حس میکنم مژه هام بهتر شده

واقعاااا بلند شدند؟؟منم دستوری که شنیدم اینکه هرروز به مدت ۳هفته فندق رو آسیاب کن و تَف بده بعد هر ش ...

بلند شده ریمل میزنم به ابروم میخوره ولی چ فایده

من کرچکو خرگوشکو چن تا چیز دیگه قاطی کرد بهم داد

تا میزنم ب مژه چشمام میسوزه نمیتونم باز کنم چشممو

اما حس میکنم فرقی نکرده😑

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
بلند شده ریمل میزنم به ابروم میخوره ولی چ فایده

خوبه که مژه بلند ولی اینکه به ابرو بخوره نه

من مژه هام صاف و انتها شون زرده 

و البت کم پُشت

برا شما پرپشت هم شد یا فقط بلند؟

تو یکماه بلند شدن؟؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

من کرچکو خرگوشکو چن تا چیز دیگه قاطی کرد بهم دادتا میزنم ب مژه چشمام میسوزه نمیتونم باز کنم چشممواما ...

نزن نابود نکن چشمت اخهه 

سرم تقویت مژه بگیری بهتره