2777
2789

بچه ها جمعه رفتیم یه لوازم خانگی خرید کردیم گفت پولشو بزن ب حساب فردا میفرستم بعد فرداش نفرستاد زنگ زدیم گفت مادر خانم فوت کرده الان یه شهر دیگه م فردا شب میفرستم که بازم نفرستاد امروز زنگ زدم کلی وقت اشغال بود یا در دسترس نبود بعد جواب داد گف فردا قبل از ظهر میفرستم حالا تو بایو تلگرام یه چیزی دیدم فک کنم بدبخت شدم رفت زودی عکسشو میذارم

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای چی دیدی بذار

گذاشتم گلم

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

امشب پیام داده بود ک بین ساعت ۸و۹ میاد ولی نیومد هرچی زنگ زدیم جواب ک نمی‌داد بعد پیام داد من تو مراسم هستم لطفا پیام بدین بعد پیام دادیم ک آقا چ شد چرا نیوردن تی وی رو گفت با این شماره تماس بگیرید شماره نصاب هست ولی ب اونم هر چی میزدیم برنمی‌داشت کلا ۳ تا شماره از خودش و نصاب داریم ک همین الان هم همشون اشغالن

هیچکس نیست ک😢