2777
2789

بچه ها من ۲۵ سالمه و میخوام بعد ۷سال دوری از درس دوباره بشینم واسه کنکور تجربی بخونم هدفمم رشته ی تاپ مثل پزشکی یا دندونه..

از الان تا کنکور ۴۰۵، فقط ۹ ماه مونده.. منم باید واسه کل درسها بشینم ویدیو اساتید ببینم و جزوه هاشونو مسلط شم و اموزش ببینم چون هیچی بلد نیستم و بشدت وقت گیره و نمیتونم تست زیاد بزنم..

به نظرتون منطقیش اینه میشه تا ۴۰۵ به هدفم برسم یا واقع بینانه میفته واسه کنکور ۱۴۰۶؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هوش و تمرکز و اراده خودت بستگی داره ربطی به سن هم نداره. تلاش کنی قطعا میشه با اکراه و حالا ببینم چطور پیش میره و فکر کردن به سال دیگه و... نه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

رشته دبیرستان تجربی بوده؟ 

اگر اره و روزانه ساعت مطالعه بالا و استاندارد داشته باشی همون ۹ ماهه میتونی بیاری حتی روزانه. منه بدبخت هدفم پزشکیه ولی باید اول برم دیپلم تجربی بگیرم این خودش دو سال وقتم میگیره 

عزیزم نمیشه سال بعد آزمون بدی؟؟

برای تست کار کردن باید خیلی خوب به کتاب های درسی مسلط باشی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

با این تفکر نه چون داری منفی بافی میکنه و از واژه نمیشخ و نمیتونم استفاده میکنی اگه موفقیت میخواهی باید همه نگاهت رو معطوف به هدفت کنی و بگی کار نشد نداره امروز تو سایت یه خانمی که تقریبا هم سن تودت بود بعد چن سال پشت موندن موهاش رو فروخته بود کتاب کنکور بخره یعنی برا هدفش جنگیده بود شما هم اگه تو این نه ماه روزی ده ساعت بخونی امکان داره موفق بشی

نخون دیگه نمیشه اونم این رشته ها که گفتی

فقط یه ادمه... استغفرالله

اخه چرافاز منفی  و سق سیاه میایی؟! 

هرزمانی برای درس شروع کنی،  دیر نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط یه ادمه... استغفراللهاخه چرافاز منفی و سق سیاه میایی؟! هرزمانی برای درس شروع کنی، دیر نیست.

به عنوان کسی که یک مسیری رو رفته دارم راهنماییش میکنم 

چرا عمر وقتش رو تلف کنه هر چیزی یک زمان طلایی داره 

بهتره هدفش رو اصلاح کنه یک رشته دیگه با فن هنری حرفه ای یاد بگیرهغز سر دلسوزی بهش میگم 

ا زدواج و بچه داری هم یک خانم داره همه رو بذار کنار هم میبینی منطقی هست حرفم 

مگه قراره همه دکتر بشن که مفید باشن