zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2220 عنوان کدوم عینک بخرم 34 بازدید | 5 پست صورتم کوچیکه مربعی شکل هست و زاویه فک دارم یکم گونه کلا شکل صورتم گرد نیست یکی زاویه ای هست با توجه ب اینا کدوم قشنگ تره 1404/06/17 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9405 به چت جی بی تی بگو اصولی راهنماییت میکنه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2220 به چت جی بی تی بگو اصولی راهنماییت میکنه از اونم پرسیدم کلی کدوم مدل قشنگ تره دلم میخاد چیز جدید امتحان کنم عینک قبلی هام تقریبا شبیه اولی هست اما بازم میترسم ریسک کنم بخرم بهم نیاد بخوره تو ذوقم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9405 از اونم پرسیدم کلی کدوم مدل قشنگ تره دلم میخاد چیز جدید امتحان کنم عینک قبلی هام تقریبا شبیه اولی ه ... اگه شبیه اولیه داری که دومی رو بخرقیمتش زیاد نیس که خوشت نیومد بگی کلی پول دادمبخر فوقش ۱۰ بار میزنی که همینم کافیه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2220 اگه شبیه اولیه داری که دومی رو بخرقیمتش زیاد نیس که خوشت نیومد بگی کلی پول دادمبخر فوقش ۱۰ بار میزنی ... اتفاقا چون برا پولم زحمت میکشم برام مهمه ک قشنگ باشه ب دلم باشه استفاده کنم حالا هر قیمتی چون خوشم نیاد کلا ی بارم نمیزنم فکر کنم دومی رو بخرم خوبه تموم باشه😂😂
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9405 اتفاقا چون برا پولم زحمت میکشم برام مهمه ک قشنگ باشه ب دلم باشه استفاده کنم حالا هر قیمتی چون خوش ... حرفت درسته😁خوبه درکل دومی هم قشنگ تره😍 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch