2777
2789
عنوان

جهاد دانشگاهی و شغل واسه دانشجو

7112 بازدید | 29 پست

بچه ها کسی در مورد جهاد دانشگاهی چیزی می‌دونه من دانشجوی روانشناسی دوره ی کارشناسیم میخوام برم جهاد دوره ی تکنسین دندون پزشکی رو بگذرونیم میخوام بدونم خودشون جایی رو بهم نشون میدن و معرفیم میکنن یا بعد تازه باید بدو ام دنبال کار ؟؟؟

دلم میخواد شاغل شم زود تر 😩کمممممممک 

به هرکس میگم میگه کو کار ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩در ضمن من اصفهانم هرکس با جهاد آشنایی داره بیادددد

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

من خودم دوران دانشجوییم رفتم کلاس تکنسین داروخانه یاد گرفتم.بعد رفتم تو یه داروخانه کارآموزی کردم۷_۸ماه

بعد هم وارد کار شدم

الانم راضیم

یکی از دوستامم کلاساشو اومد ولی کارآموزی برای سخت بود ول کرد

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوران دانشجوییم رفتم کلاس تکنسین داروخانه یاد گرفتم.بعد رفتم تو یه داروخانه کارآموزی کردم۷_۸ ...

خودشون گفتن کجا بری سر کار یا خودت کار پیدا کردی آخه ی نفر بهم گفته خودشون معرفی میکنن ولی من باورم نشد

خودشون گفتن کجا بری سر کار یا خودت کار پیدا کردی آخه ی نفر بهم گفته خودشون معرفی میکنن ولی من باورم ...

نه خودشون معرفی نکردن

خودم گشتم پیدا کردم

جالب این بود که مدرکشو داروخونه ها قبول نداشتن

بعد از وارد شدن به بازار کار هم از داروخونه فرستادن دوباره یه مدرک معتبر گرفتم.

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
نه خودشون معرفی نکردن خودم گشتم پیدا کردم جالب این بود که مدرکشو داروخونه ها قبول نداشتن بعد از و ...

پس کجا برم ک مدرکش معتبر باشعععع

منم دوست دارم برم.تابستون میشه رفت؟

آره همیشه کلاس دارن

فقط باید تعداد نفرات به حد نصاب برسه تشکیل بشه

آره همیشه کلاس دارن فقط باید تعداد نفرات به حد نصاب برسه تشکیل بشه

آهان پس بعد عید برم ی سر بزنم ببینم کلاس تشکیل میدن یا ن 

پس کجا برم ک مدرکش معتبر باشعععع

برا یادگیری خوبه 

خوب یاد میدن

اگه خودت بخوای میتونی جذب بشی همه جا مدرک نمیخوان که فقط مهمه بلد باشی