2777
2789

سلام به روی ماه همگی 

من فردا شب مهمون دارم و می‌خوام یه سفره‌ی شیک و جمع‌وجور بچینم 

تصمیم گرفتم دوتا نوع غذا درست کنم، ولی هنوز بین انتخاب‌ها موندم 

به نظرتون چه ترکیب غذاهایی برای مهمونی خوبه که هم سنگین و خوشمزه باشه، هم سفره جلوه داشته باشه؟

راستی برای کنار غذاها چه سالاد یا نوشیدنی پیشنهاد میدین؟ 

خیلی خوشحال میشم از تجربه‌های خوشمزتون استفاده کنم 💖

نوشیدنی نوشابه مشکی یا زرد نزارین اگه نی خوابد یک دونه باشه

دلستر لیمو یا هلو بذارین

سالاد هم سالاد فصل خیلی خوبه کلم هم بعضی ها دوست ندارن ولی سزار هم واسه کسایی که دوست ندارن شام بخورن

بستگی به سلیقه ها داره 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوپ جو 

زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو با گوشت 

سالاد فصل و سالاد مکزیکی و ماست و خیار و زیتون 

نوشابه و دلستر و دوغ 

دسر هم پودینگ 

بعد از شام هم کیک خیس با چای 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مرغ سرخ کرده و سیب زمینی کنارش تزینن کن با خیارشون و اینا.. قورمه سبزی هم بزار.سالا کاهو هم خوبه

برای مرغ سیخ کرده فلفل دلمه هم بزارم؟

چون گاهی که درست میکنم با فلفل دلمه مزه تلخی میده

نوشیدنی نوشابه مشکی یا زرد نزارین اگه نی خوابد یک دونه باشهدلستر لیمو یا هلو بذارینسالاد هم سالاد فص ...

غذا هم مرغ سوخاری همراه با پیتزا

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

برای مرغ سیخ کرده فلفل دلمه هم بزارم؟چون گاهی که درست میکنم با فلفل دلمه مزه تلخی میده

کباب مرغ؟ ن فلفل دلمه واسه کباب نزار

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

باشه مرسی عزیزمبرای سالاد سزار رسپی خاصی نداری خوشمزه تر شه؟

سس بشامل اگه درست بگم باهاش می خوریم نمی دونم سس کلی سالاد هست یا رسم ماست😅😅😅

افراد مسن هم هستم حس میکنم زیاد فسفر علاقه ندارن

خب می تونین دو تا رون کنارش بذارین ما این کار رو می کنیم واسه افراد مسن