2777
2789

از کی تاثیرش شروع میشه؟من تازه سفارش دادم هنوز بدستم نرسیده تو نت زدم بعضیا گفتن پوکی استخون میاره راسته؟

کسایی که خوردین آیا عوارض داشت براتون؟

تو یکماه چقدر چاق میکنه؟آیا چاقیش موندگاره؟

بعد خوشگل چاق میکنه یا چاقیش مثل پف و ورمه؟

با یه دوره یا دو دوره مصرف که میشه ۲ماه آیا باعث مریضی میشه؟

توروخدا هرکی خورده این قرصو راهنماییم کنه💖💖

من پودرشو خورده بودم . داروهای چاقی اصلاا نمیشه گفت چون یکی خورده به اون ساخته پس به منم میسازه . به من که نساخت سه شبانه روز بیمارستان زیر سرم و امپول بودم . خیلی خطرناکن همچنین قرص ها و پودرایی خیلیارو دیدم بر اثر خوردن همچنین چیزایی جونشون رو از دست دادن . منم مثل شما لاغرم 

من پودرشو خورده بودم . داروهای چاقی اصلاا نمیشه گفت چون یکی خورده به اون ساخته پس به منم میسازه . به ...

واقعا پودر اپل خوردین بخاطر همین رفتین زیر سرم؟اگه ناراحت نمیشین میشه بگین چه مشکلی پیش اومده بود؟

اخه من واقعااا استخونم

قدم۱۷۷وزنم ۵۳شده 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پودر اپل خوردین بخاطر همین رفتین زیر سرم؟اگه ناراحت نمیشین میشه بگین چه مشکلی پیش اومده بود؟اخ ...

عزیزم منم لاغرم من 42 کیلوام 

هیچی داشتم میمردم بخاطر این پودر لعنتی درحالی که بقیه خورده بودن مشکلی نداشت . اینها چیزایی نیست که به هرکسی بسازه اصلا همچین ریسکیو نکن دختر سلامتیت رو به خطر میندازی

من خوردم.. بعد سه یا چهار روز شروع میشه وزن میگیری... من دو دوره دارم میخورم الان دومین باره فعلا که ...

قرصت چه رنگیه عزیزم؟

واقعا بعد ۴روز وزن میده؟ چه خووب

تا الان چندکیلو اضافه کردی؟مونده برات یا رفته چاقیت؟

خداروشکر که عوارض نداشته ایشالا که کلا نداشته باشه

عزیزم منم لاغرم من 42 کیلوام هیچی داشتم میمردم بخاطر این پودر لعنتی درحالی که بقیه خورده بودن مشکلی ...

دیگه خسته شدم هرکی میبینم فکر میکنه چه مریضی دارم اینقد لاغرم طعنه میزنن دیگه طاقت ندارم

صورتی رنگه... اره بعد چهار روز... من ۴۲کیلو بودم الان ۶۵شدم.... مونده والا فعلا...

ماااشاللاااا😍😍تو یکماه اینقد شدی؟

ببخشید خیلی میپرسم آخه نگرانیم زیاده اولین باره میخوام از این قرصا بخورم میخوام بدونم کی اثر میزارن میمونه یا نه

ایشالا که بمونه برات خیلیی خوبه اگه اینقدر اثر کرده

من قدم۱۷۷وزنم۵۳اینا هست بنظرت تو یکماه ۷کیلو رو میده بهم؟

ماااشاللاااا😍😍تو یکماه اینقد شدی؟ببخشید خیلی میپرسم آخه نگرانیم زیاده اولین باره میخوام از این قرص ...

آره باید ببینی بهت میسازه چاقت میکنه یانه.. من گین آپ خوردم.. سیپروخوردم... خیلی چیزای دیگه تاثیر نداشته اصلا یه کیلو هم اما بااین چاق شدم... حالا بخور اگه بهت بسازه همون چها پنج روز اول متوجه میشی