2821
2789

تجربش کردم

تعریف کن...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تعریف کن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

یادم میاد وقتی سال دوم دبیرستان بودم تویه زمستون سرد پکیجمون خراب شد بعد یکی ازاقوام اومد درستش کنه همینطور که درحیاط ومیزدخونه ویلایی داشتیم من رفتم دربازکردم گفت اومدم پکیجتون ودرست کنم اصن به صورتم نگاه نکرد گفتم بفرمایید تویه لحظه کامل سکوت کرد بصورتم نگاه کرد

اومدتو وقت شامم بود مادرم خونه نبودبعد سفره انداختیم مامانم اش وحلیم پخته بود بعد اصرارکردپدرم وقته شام بیاشام بخوربعد تعمیرات وانجام بده خواهروبرادرامم وپدرمم اومدن سرسفره خیلی اتفاقی دیدم کنارهم نشستیم منم خیلی خجالتی بودم اصن نمیشدجامم عوض کنم