با یه اقای کورد اشنا شدم گفت زنم 3سال طلاق دادم االبته منم خودم 5سال طلاق گرفتم تصورم این بود که متعصب و باغیرت ن با هر کسی نمیپرن باهم جور شدیم مجازی هرروز بهم پیام و زنگ تصویری حرف زدن. انقد ابراز محبت و قربون صدقه. وعده اشنایی برای ازدواج و... تا یه روز به سرم زد با گم پیج فیک بهش پیام دادم در نقش یه زن مجرد شمالی گفتم شوهرم فوت شده و.. قشنگ یر نیم ساعت باهام صمیمی شد تمام محبتا حرفای عاشقانه به اونم زد وعده اشنایی و ازدواج گذاشت و..... و بهش گفت من زنم طلاق ندادم 6ماه رفته قهر ولی تصمیم به جدایی دارم چندبار ازش پرسیدم کسی محازی تو زندگیت نیس که دوسش داشته باشی گفت اصلا ۶ ماه تنهام با کسی حرف نزدم یعنی قشنگ منو انکار کرد منم رفتارش که دیدم بهش گفتم که من داشتم امتحانت میکردم و باهاش کات کردم به جای شرمندگی پیام داد که تو منو تامیین نمیکردی حق داشتم من به عنوان یه کیس جنسی به اون نگاه میکردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
دیگه تو مجازی میخواستی چه کارکنی باهاش که تامین بشه؟مردک ح....ری!!حالا لازم نیست دیدت منفی یا مثبت بشه فقط یادگرفتی هواست رو جمع کنی زور اعتماد نکنی اونم مجازی
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)