2777
2789
عنوان

بعد سه سال دوستی کات کردم

138 بازدید | 15 پست

خیلی دوستش داشتم ولی بهم نمی خوردیم کلا فرقمون زیاد بود از بچگی عاشق هم بودیم و الان جفتمون ۲۳ سالمونه امید داشتیم ازدواج کنیم خانواده من شدید مخالف بودند و دلایلشون هم منطقی بود و  خواستگاری اومد و مشاوره رفتیم   اونقد حالم بدهههههههه  دوست دارم پیام بدم بگم توروخدا ی کاری کن  من فکر می کنم هیشکی به جز تو به به چشمم نمیاد 🥲    کسی بوده در شرایط من   و بعدا دوباره عاشق بشه ازدواج کنه 🥲🥲    من باهاش بوس و بغل و دست  همه رو داشتم حالم خیلی بده فقط دارم تظاهر می کنم خوبم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم عین تو شجاعتشو داشتم کات کنمچون میدونم هیچجوره بهم‌نمیخوریم و قرار هم‌نیست اینده مشترکی داشت ...

منممممم منم همین‌طور عزیزکم😭..ولی امشب ناراحتش کردم گفتم برو از زندگیم بیرون و گوشیو روش قطع کردم 

منممممم منم همین‌طور عزیزکم😭..ولی امشب ناراحتش کردم گفتم برو از زندگیم بیرون و گوشیو روش قطع کردم

افرین بنظرم اررزشتو همیشه حفظ کن

من خیلی ضعیفم متاسفانه 

امیدوارم بتونم ازش دل بکنم

افرین بنظرم اررزشتو همیشه حفظ کنمن خیلی ضعیفم متاسفانه امیدوارم بتونم ازش دل بکنم

منم خیلی سعی کردم تمومش کنم اما نشده..عاشق یه ادم اشتباهی شدم..ک هیچ راهی واسه رسیدن بهش نیست💔عزیزدلم میفههمت

منم خیلی سعی کردم تمومش کنم اما نشده..عاشق یه ادم اشتباهی شدم..ک هیچ راهی واسه رسیدن بهش نیست💔عزیزد ...

دقیقااااا😭

چقدر من 

باورت نمیشه چه کارایی میکنه و من هربار چشمامو میبندم روی کاراش

بارها تذکر دادم و چشم شنیدم ولی چشم الکی دوباره کار خودشو انجام میده 

بهترین گزینه کات کردنه

ولی میدونم نابود میشم دارم خودمو اماده میکنم که کم کم دل بکنم و سرد بشم

دقیقااااا😭چقدر من باورت نمیشه چه کارایی میکنه و من هربار چشمامو میبندم روی کاراشبارها تذکر دادم و چ ...

عزیزدلمم اخ همیشه فک میکردم هیچکی شبیه من نیس مشکلاتش..ولی هست..اگه دوست داشتی میتونیم خصوصی باهم صحبت کنیم..ادمایی ک دردشون مشترکه خیلی بهتر همو میفهمن💔

کاش منم عین تو شجاعتشو داشتم کات کنمچون میدونم هیچجوره بهم‌نمیخوریم و قرار هم‌نیست اینده مشترکی داشت ...

منم کات کردم بعد ۳ سال چون هیچ جوره بهم نمی خوردیم