2777
2789

اواخرتیرماه بردمش ژمناستیک ثبت نام کردم تو1ماه خیلی راحت یادگرفت حرکات مقدماتیوبراهمین مربیش گفت بریم پیشرفته الان 2ساعته نشسته نمیخوام برم دیگه دوسش ندارم کمرم دردمیکنه خوشم نمیاد😢😢چی کارکنم؟؟؟من تجربه ای ندارم توچنین مواقعی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دختر ۴ ساله ام رو جدیدا میبرم ژیمناستیک. حدودا ۵ ماهه که میره

این طبیعیه که یه روزایی دوست نداره بره و میگه خسته میشم و دردش میاد

به مربیش بگید .اون خودش میدونه چجوری بچه رو جذب کنه 

یه کادو هم باید یواشکی بدید مربی بهش بده

کادوفکرخوبی بود😀😀😀

ما هم خیلی با دخترم از این کارا کردیم

موقع برگشت از ژیمناستیک کارت رو میدن دست خودش میگم تا اوین سوپرمارکت کارت رو نگه دار گم نکن بعد برو یه دونه خوراکی که دوست داری بخر رمز کارت رو هم خودت بگو و تشکر کن بیا بیرون. این خیلی جواب داده رو دخترم

و اینکه میگیم اگه خیلی دختر خوبی باشی گریه نکنی خوب تمرینات رو انجام بدی فرشته ها تو رو میبینن وقتی از ژیمناستیک برگشتی خونه زیر بالشت یه چیزی(کادو خوراکی لپ لپ ) گذاشتن

به عشق اینکه برگرده زیر بالشش رو نگاه کنه کل کلاس رو خوب تمرین میکنه 

البته دخترم علاقه و استعداد داره و پیشرفتش خوب بوده یه مسائلی پیش اومد که بچه انگار از اون محیط زده شد

ما هر جلسه از این کارا نمی کنیم هر جلسه خوراکی و اسباب بازی نیست ماهی یه بار یا کمتر

ما هم خیلی با دخترم از این کارا کردیمموقع برگشت از ژیمناستیک کارت رو میدن دست خودش میگم تا اوین سوپر ...

واقعیتش دیروزکل کلاس خیلی شیطنت کردن مربی هم همشونودعواکردادامه بدین همتون اخراجین حس میکنم اون حرف هم باعث شده چهارشنبه هفته ی پیش خیلی عالی بودمربی چن باری تشویقش کردبرچسب به همشون میده برچسب داد ذوق کرد

واقعیتش دیروزکل کلاس خیلی شیطنت کردن مربی هم همشونودعواکردادامه بدین همتون اخراجین حس میکنم اون حرف ...

اره دقیقا 

مربی یه خورده بچه رو دعوا کنه بچه از جلسه بعد علاقه اش کم میشه و الکی بهونه میاره که فلان جام درد میکنه خسته شدم 

مربی دختر من تا بچه شلوغ کنه میگیره پاهاش رو ۱۸۰ باز میکنه فشار میده و همیشه در حال داد زدن و تهدید کردنه 

بچه ام پوست کلفت شده 

مربی دخترم بی نهایت بد اخلاق و بد دهنه. واسه همین دخترم زده شده از کلاسش ولی ژیمناستیک رو دوست داره 

اره دقیقا مربی یه خورده بچه رو دعوا کنه بچه از جلسه بعد علاقه اش کم میشه و الکی بهونه میاره که فلان ...

نه مربی ایناخیلی مهربونه تره پسرمن اوایل نق میزدفلانی بهم دست زدهی صداش میزدمربی مربی چن باری جاشوتغییرداداخرش دعواش کرداینجاکلاس خصوصی نیست عادت کن، شنبه هم همشون باهم شیطنت کردن طفلی عصبی شدامروزم کلاس داره میبرم چی ببینم میشه