2777
2789
نمد والا خودتو بزن به بی خیالی تا بچهات ۱۸سالشون بشه بارفیقات باش برو بیرون سعی کن بهش فکر نکنی

منم بنظرم 

یا قبل بچه دار شدن طرف مقابلتونو کامل بشناسید و ازش از لحاظ ثبات اخلاقی مطمئن باشید یا کلا بچه دار نشید 

الان این بچه ها مخصوصا اینکه دخترم هستن میدونی چقد آسیب میبینن؟ خودشون نخواستن به دنیا بیان که تصمیم شما بوده! پس خودتون خواسته مسئولیت قبول کردید الان تنها راهی که میشه داد سوختن و ساختن تا سن بلوغ فکری بچه ها و زمانی که از آب و گل دربیانه

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین؟؟ به خاطر این میخای جدا شی

جایی میخام بریم مسافرت با هامون نمیاد همیشه سرباز دیگرانم منو بچه هام خب منم دل دارم نیاز به مسافرت دارم ده ساله ازدواج کردیم بیار هم جایی نرفتیم باهم

فقط خدا حقیقت دارد
منم بنظرم یا قبل بچه دار شدن طرف مقابلتونو کامل بشناسید و ازش از لحاظ ثبات اخلاقی مطمئن باشید یا کلا ...

دقیقا ولی ممکنه هرکسی از یجایی یه بعد تغییر کنه یا خود واقعیشو نشون نده  به هرحال بنظرم خودت به فکر آیندت باش برو سرکار با رفیقات باش برو بیرون و.... تاجایی که میتونی سعی کن کمتر بهش فکر کنی  

icy_floer

جایی میخام بریم مسافرت با هامون نمیاد همیشه سرباز دیگرانم منو بچه هام خب منم دل دارم نیاز به مسافرت ...

بازم قانع کننده نیست برای طلاق

بشین باهاش درست حرف بزن خاستتو‌ بگو از فکر طلاق بیا بیرون 

بهش بگو من دوست دارم تو کنارم باشی دلم میخاد اگه تفریح میرم شوهرمم کنارم باشه اینجوری باهاش حرف بزن یکم سیاست زنانه به خرج بده رامش کن 

بازم قانع کننده نیست برای طلاقبشین باهاش درست حرف بزن خاستتو‌ بگو از فکر طلاق بیا بیرون بهش بگو من د ...

بخدا خیلی باهاش حرف زدم ولی اصلا تاثیر نمی‌ذاره روش 

فقط خدا حقیقت دارد
بازم قانع کننده نیست برای طلاقبشین باهاش درست حرف بزن خاستتو‌ بگو از فکر طلاق بیا بیرون بهش بگو من د ...

خیلی بغض کردم شدم عین دختربچه ای که عروسکشو ازش گرفتن

فقط خدا حقیقت دارد