2777
2789
عنوان

چرا دیگه نمیخوامش

75 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا دیگه نمیخوامش، دوساله باهاشم خیلی پسر خوبیه از هیچی برام کم نزاشته خیلیی دوسم داره منم خیلی دوسش داشتم ولی الان دو ماهی میشه بی دلیل ازش سرد شده ام ، نمیدونم چم شده ولی نظرم عوض شده عشق بنظرم همش الکیه یه راه بدون هدفه نمیدونم من چرا اینطوری شدم تروخدا کسی تجربه این حسو داشته تاحالا؟ اگه اره چی شد چیکار کرد میشه بگین؟ خیلی نگرانم من نمیخوام اینجور باشم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهببین ی مدت چندروزه ب ذهنت استراحت بدهببین کدوم موضوع داره دقیقا اذیتت میکنهریشه یابی کن

نمیتونم بخدا، همین موضوع اذیتم میکنه ک من قبلا عاشقش بودم الان نمدونم چرا چم شد یهو یه دفعه ای ازش دلزده شدم

نمیتونم بخدا، همین موضوع اذیتم میکنه ک من قبلا عاشقش بودم الان نمدونم چرا چم شد یهو یه دفعه ای ازش د ...

عزیزممم

خیلی عجیبم هست اتفاقا

شاید یا حست اشتباه بوده اون۲سال

یا ممکنه ازش ی دلخوری کهنه مونده باشه ک‌ عمیق شده الان

خلاصه ریشه یابی کن سیسی

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

عزیزمممخیلی عجیبم هست اتفاقاشاید یا حست اشتباه بوده اون۲سالیا ممکنه ازش ی دلخوری کهنه مونده باشه ک‌ ...

نه بخدا من خیلی دوسش داشتم یهو اینجور شدم و هیچ دلخوری ای ندارم، دارم دیوونه میشم منی که فقط با بغلش آروم میشدم الان حالم از بغل و بوس و اینا به هم میخوره حالم از عشق به هم میخوره اونم بی دلیل!!! (:

نه بخدا من خیلی دوسش داشتم یهو اینجور شدم و هیچ دلخوری ای ندارم، دارم دیوونه میشم منی که فقط با بغلش ...

وااااای خیلی خیلی عجیبه

شایدم طرفت اونقددد خوب بوده اینجوری شدی

همیشه پسرای بد و سمی جذاب ترن

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

وااااای خیلی خیلی عجیبهشایدم طرفت اونقددد خوب بوده اینجوری شدیهمیشه پسرای بد و سمی جذاب ترن

قبلا خوب نبود الان از شانس من ازوقتی اینجوری ام اون خوب خوب شده😂😂