2777
2789

خدایاشکرت،داده و نداده ت شکر،حالا که ماه هم‌گرفته نمیدونم انرژیش مثبته،منفیه،خنثی س،نمیدونم آرزوهارو برآورده میکنی یا نه،نمیدونم اصلا صدامونو میشنوی یا نه،اصلا هستی یا یه عمرسرکار بودیم؟

حالا که‌تو زندگی هرچی خواستم، تو برعکسشوگذاشتی تو کاسه م،این‌همه توزندگی اوسکلم‌ کردی و بهم‌خندیدی،بیا و پیاوتی کن این یکی خواسته م‌رو برآورده کن،بخدا برات سخت نیست،راه دوری نمی ره،

زندگی که نکردم،یعنی نخواستی و نذاشتی،هرطرف دویدم پاتو گرفتی جلوی پام،هرچی خواستم بیام‌سمت خودت زدی تو صورتم،دست رد زدی تو سینه م،اصلا دمت گرم ما مال خودتییم هرجور بخوای بازیمون میدی،بیاو سرمردن باهام‌راه بیا،چیززیادی نمیخوام ازت,یه مرگ ساده و ارام و بدون درد،خواهشا از سرطان و سوختگی و ترکیدگی و له شدگی و تصادف نباشه،سکته تو خواب خوبه مثلا،یه کفن و دفن راحت،یه قبر تو یه جای ساکت و ارام‌ترجیحا زیر سایه درخت بالای کوه،خانواده م هم زیاد دلتنگی نکنن بهشون صبر بده،اون دنیا هم بهم زیاد سخت نگیر،لااقل مثل این دنیا باهام تا نکن،اصلا فکرکن وجود تداشتم،نادیده م بگیر،آهان،رازم هم فاش نکن لطفا،باااش؟؟؟همین دیگه برا من یه طوماره برا تو کاری نداره،مرسی ازت ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.