2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 64 پست
راستی گلم اندازه فولیکول های تو چقدر بودن؟من ۲۱ و ۱۸ داشتم

من سونو ندادم تو مطب کیت زدم دکترم تا دید گفت فولیات فول فول بخواب آزادشون کنم برات 

بعد با دست ازادشون کرد و گفت دوازده ساعت بعد اقدام کن یه بارم بیست و چهار ساعت بعدش و تمام 

گفت تا بیست روز دیگه هم معلوم میشه بارداری یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه درد معمولی نزدیک به پریودی و کمر درد که جفتشونم معمولین 😮‍💨 هر ماه اینا رو دارم قبل پری با ای ...

صبح که بی بی زدی به منم خبر بده نتیجه رو ، ولی من چند بار بی بی چک هام مثبت شدن اما ازمایش منفی با انواع مارک ها هم امتحان کردم به نظرم برو آزمایش خون بده تو از من یه روز جلوتری

صبح که بی بی زدی به منم خبر بده نتیجه رو ، ولی من چند بار بی بی چک هام مثبت شدن اما ازمایش منفی با ا ...

باشه عزیزم حتما میگم 

یه نشونه ببینم حتی یه هاله 🥺 بعدش میرم دیگه هر چی قسمت باشه اما فکر نمی کنم احتمال میدم پری بشم 

شما ازمایش خون دادین عزیزماز چ‌تاریخی بی بی چک زدین چ نتیجه ایی گرفتین من ۷ روز ب موعودم مونده

نه هنوز گلم فردا میرم آزمایش بدم بی بی چک هم نزدم چون برای من همیشه مثبت در میاد...🤦🏻‍♀️