2777
2789
عنوان

ازدواج کردنم چی بود تو 17 سالگی🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 7129 بازدید | 231 پست
مگه ماهی یکی دوبار با دوست بیرون رفتن بی هدف گشتنه؟؟منظور من از دوست دوستای هم سنو ساله خودش بودن نه ...

مگه کسی ازدواج کنه، نمیتونه بره تفریح؟ باور کنید تفریحاتش بیشتر هم میشه.

شما بگی من گرسنه ام، بهت پول بدن حل میشه؟ خونه بدن چی؟ مدرک فلان دانشگاه؟ میگین بابا من گرسنه ام. اگر غذا نرسه که جسم از بین میره

روابط دختر و‌ پسر تو جامعه برای چیه؟ برای رفع نیاز

پس این نیاز غیر قابل کتمانه

نیاز عاطفی نیاز جنسی

یکی تصمیم میگیره بره سراغ دوستی، و خوب تبعات بعدش

یه رابطه پر استرس غیرشرعی حرام نامشخص. هم فشار داره هم به درسش ضربه میزنه هم معلوم نیست تهش ازدواجه یا شکست عشقی و...

اما یکی تصمیم میگیره نیازشو به روش حلال رفع کنه. بده؟ 

چرا انقد ازدواجو تو ذهنتون سختش کردید؟ سختش کردیم که جوونها میترسن از ازدواج

اونی که ازدواج کرده اتفاقا مسیرش مشخصه، هدفش مشخصه، راحت تر میتونه برنامه ریزی کنه 

بچه دار سدن چه تو ۱۸ سالگی چه ۲۵ سالگی ربطی به ورود به اجتماع نداره، تربیت فرزند دانش میخواد آگاهی میخواد که با بالا رفتن سن بدست نمیاد، با کسب آگاهی با مطالعه با گوش دادن به حرفهای متخصصین و اساتید بدست میاد. شما یکدونه روانشناس معرفی کنید که بگه به سن مربوطه، یا ازدواج تو سن مثلا بالای ۲۵ درسته، جز نینی سایت از هیچ متخصصی نشنیدم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چقد زخم زبون چقد ناملایم خو عزیزم حالااکه از دواج کرده انشاالله که تاپیک های خوبی میزنه

چون ۱۷ سالگی وقت شوهر کردن نیست

انشاالله زندگی خوبی دلشته باشه

ولی از تاپیکهای نی نی سایت آخر عاقبتش مشخصه

همینجا ببین چند نفر گفتن که توی این سن ازدواج کردن و پشیمونن و بعضی هاشون جدا شدن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چون تو خواستگار نداشتی دلیل نمیشه بقیه هم خواستگار نداشته باشنخیلی از دخترا هستن که ازشون خواست ...

تو علم غیب داری که من خواستگار نداشتم😂😂😂😂

برو قرصهاتو بخور بعد بیا سایت

من سه تا بچه دارم ، برو آب خنک بخور جوش نیاری

امثال شماهایین که دختر رو  نون خور اضافه میدونین و زود از خونه میندازین بیرون

الان وقت درس و دانشگاه و کلاسه

فکر کنم ۶ سالگی شوهرت دادن ، میخوای عوضش رو سر بقیه خالی کنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مگه کسی ازدواج کنه، نمیتونه بره تفریح؟ باور کنید تفریحاتش بیشتر هم میشه.شما بگی من گرسنه ام، بهت پول ...

چرا داری تو نیاز جنسی میبینی همه چیو؟

مگه همه چی نیاز جنسیه؟

مگه دوران قاجاره که دختر تو ۱۷ سالگی وقتی که هیچیو تجربه نکرده ازدواج کنه؟

بله که برای بچه دار شدن باید تو اجتماع بود 

باید چند تا آدم بالا و پایین تر از خودتو ببینی تا بفهمی زندگی واقعا یعنی چی

عدد ۲۵ رو من مثال زدم 

آدم باید با بقیه حرف بزنه از تجربه های بقیه برای زندگی خودش استفاده کنه 

کسی که خودش عقده ی‌یه کلاس رفتن و یه بیرون رفتن ساده رو تو نوجوانی داره معلومه که نمیتونه یه بچه ی درست تحویل جامعه بده یه بچه ی عقده ای تحویل جامعه میده 

تو باید خودت تو نوجوونی یه سری تجربه داشته باشی که فردا روز بچت نوجوون شد درست راهنماییش کنی نه اینکه تو هم به بچه ی خودت بگی بدو ازدواج کن 

دیر نمیشه واسه ازدواج نترس تو خونه نمیمونی 

دختر خودتم بود همینو میگفتی؟؟؟

بله خیلی ها عزیزم .همه نمیرن که دوست بشن عمر ووقتشونو بزارن آیا به نتیجه برسن یا نه

من نمیگم ازدواج نکنن

من میگم به موقع و درست ازدواج کنن

نه ۱۷ سالگی ، اونم سنتی

مگه عهده بوقه دوتا خانواده بگن باید برین زیر یک سقف؟؟؟

وقتی انثال شما طرفداری میکنین دیگه جای تعجبی باقی نمیمونه

طفلک دختراتون

عزیزدلم غذا درست کردن یه مثال خیلی ساده بودوقتی وارد زندگی مشترک شدی خیلی خیلی سخت تر از اینا دغدغه ...

هر آدمی سنش که بره بالاتر دغدغه هاشم بیشتر میشه حالا یا ازدواج کنه یا نکنه 

نمی‌فهمم چرا اینقدر تلاش میکنی یکی رو دلسرد کنی به جای امیدواری بدی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

هر آدمی سنش که بره بالاتر دغدغه هاشم بیشتر میشه حالا یا ازدواج کنه یا نکنه نمی‌فهمم چرا اینقدر تلاش ...

واقعا نمیدونم چه امیدی باید بدم انشالله خوشبخت بشن

تو سنه ۱۷ سالگی دغدغه ت بشه شوهر وچجوری  رفتار کردن با خانواده ی شوهر خوبه ولی خیلی بده آدم دوبار با دوستاش بره بیرون یه کم آرایش کنه 

من نمیگم ازدواج نکننمن میگم به موقع و درست ازدواج کنننه ۱۷ سالگی ، اونم سنتیمگه عهده بوقه دوتا خانوا ...

سنتی ندیدی تا به حال ؟! 

به قول خودت مگه عهد بوقه که بدون دیدن و شناخت برن زیر یه سقف 

در سنتی و دوستی فقط نحوه ی آشنایی فرق داره مگر نه شناخت از همدیگه در هر دو روش هست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

حالا چون تو خواستگار نداشتی دلیل نمیشه بقیه هم خواستگار نداشته باشنخیلی از دخترا هستن که ازشون خواست ...

همه مثل تو نیستن  تا چهل سالگی تاپیک شوهر بزنن 😂😂😂

۲۰ ساله ازدواج کردم و سه تا بچه دارم

واقعا نمیدونم چه امیدی باید بدم انشالله خوشبخت بشنتو سنه ۱۷ سالگی دغدغه ت بشه شوهر وچجوری رفتار کرد ...

خب باشه شما درست میگی 

راهکارت چیه ؟؟ 

اینو پرسیدم جواب ندادی 

جالبه هیچ حرفی ندارید جز ناامید کردن و کوبیدن  و توهین کردن به یه تازه عروس ! 

یکم ذهن تون رو باز کنین متوجه میشین کسی که ازدواج می‌کنه به این معنا نیست از تحصیل و خوشی و شادی عقب میمونه 

سنتی ندیدی تا به حال ؟! به قول خودت مگه عهد بوقه که بدون دیدن و شناخت برن زیر یه سقف در سنتی و دوستی ...

سنتی ندیدم ولی شنیدم ۳۰ سال پیش همچین ازدواجهایی بوده

ولی نه دیگه الان و سن ۱۷ سالگی

پس شما فرقش رو ظاهرا نمیدونی چون ازدواجهای شما هم انگار سنتی بوده 

توی ازدواج سنتی خانواده ها همسر بچه شون رو. انتخاب میکنن و خود پسر و دختر حق انتخاب ندارن 

درست مثل اسی

ولی غیر سنتی اینه که پسر و دختر خودشون همدیگه رو پیدا میکنن و اشنا میشن و حق این رو دارن انتخاب کنن که با هم ازدواج کنن یا نه

سنتی ندیدم ولی شنیدم ۳۰ سال پیش همچین ازدواجهایی بودهولی نه دیگه الان و سن ۱۷ سالگیپس شما فرقش رو ظا ...

حق ازدواج کردن یا نکردن در هر دو روش هست 

شما اگه از عهد بوق خارج بشین متوجه میشین کسی با این شیوه عقد نمیکنه ! 

فقط روش آشنایی  فرق داره 

حق ازدواج کردن یا نکردن در هر دو روش هست شما اگه از عهد بوق خارج بشین متوجه میشین کسی با این شیوه عق ...

شما صحبتهای اسی رو میخوندی متوجه میشدی

سنتی هیچ حقی نه در انتخاب داری ، نه اینکه بله بگی یا نه

اسی اصلا نمیخواسته ازدواج کنه

توی صحبتهاش گفت اصلا به ازدواج فکر هم نمیکرده

شما از غار بیا بیرون ، ماست مالی نکن😂😂😂😂

بخون بعد هی تند تند ریپ بزن اه