2777
2789
عنوان

ازدواج کردنم چی بود تو 17 سالگی🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 231 پست
چرا داری تو نیاز جنسی میبینی همه چیو؟مگه همه چی نیاز جنسیه؟مگه دوران قاجاره که دختر تو ۱۷ سالگی وقتی ...

خانم‌شما چرا انقدر عصبانی هستید؟ چرا انقدر حرفهاتون غیرمنطقیه؟

کسی که حرف هیچ کسی حتی متخصصین رو قبول نمیکنه منم نمیتونم قانعش کنم. یک بخشی از حرفهام نیاز جنسی بود، بده مگه؟ جوش آوردن داره مگه؟ 

یعنی چه عقده بیرون رفتن ساده؟

مگه ازدواج زندانی شدنه؟ ازدواجهای شما این شکلیه؟

اتفاقهای ازدواجهای ما این شکلی نیست خداروشکر

و تازه شروع پیشرفت زوجین در کنار همدیگه هست.

مادر خودم بعد بچه دار شدن تخصیلات دانشگاهیشونو ادامه دادند، شاغل هم بودند

چقدر نگاهتون محدود و بسته هست که هی از کلمه قاجار استفاده میکنید و میگید باید بره بیرون بگرده‌ و آرایش کنه پس ازدواج نکنه!

اینم سطح ادبیاتتونه که بگید شوهر تموم نمیشه!!

حالا که انقدر نگاه تندی دارید و کاملا با سبک زندگی استارتر و طرز فکر ما مخالفید، اینجا چیکار میکنید خانم؟

به خودش مربوطه، به چه حقی انقدر بی رحمانه درباره زندگی شخصی خیلی ها که تصمیم گرفتند زود تشکیل خانواده بدند نظر میدید؟ من مهالفم ازدواج تو سن بالا بدون دلیل هستم اما به خودم اجازه نمیدم کسی که چنین انتخابی کردم تو زندگیش دخالت کنم و هرچی دلم خواست بگم.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز لطفا قفل کنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خانم‌شما چرا انقدر عصبانی هستید؟ چرا انقدر حرفهاتون غیرمنطقیه؟کسی که حرف هیچ کسی حتی متخصصین رو قبول ...

شما نیازی نیست در مورد سطح ادبیات من اظهار نظر کنید 

وقتی این همه گفتم کسی متوجه نشد معلومه مجبور میشم از این اصطلاح استفاده کنم 

ماشالله به مادر شما ولی به این دقت کنید که مادر شما چند سال پیش ازدواج کردن و الان تو چه سالی هستیم 

پنج سال دیگه این دختر سنش بالا نمیره که شما نگران باشی 

وقتی میبینم هنوزم یه همچین اتفاقایی میوفته معلومه عصبی میشم

من صرفا چند تا نصیحت و حقیقت به این دختر خانم گفتم که به نظر من و خیلی های دیگه تو این تاپیک منطقی هستش.

این دختر حق انتخاب داره که بهش داده نشده 

شما نیازی نیست در مورد سطح ادبیات من اظهار نظر کنید وقتی این همه گفتم کسی متوجه نشد معلومه مجبور میش ...

نصیحت؟ شما کی باشی که بقیه رو نصیحت کنی؟🤔 شما عقلت بیشتره یا پدر مادر اسی؟ حتما پیش خودت میگی ، من! اگه عقل به سن نیست و یکی مثه تو میتونه برای پدر مادرای بقیه هم تعیین تکلیف کنه پس یکی تو سن اسی هم میتونه ازدواج کنه! در نهایت به کار شما میگن امربه معروف که یه عمری گفتید فضولیه، حالا هم انقد فضولی زندگی بقیه رو نکنید زشته مردم خودشون شعور دارن! 

از وقتی که فهمیدم اون کلیپ آب و برق مجانی حرفهای یکی دیگه بوده و امام خمینی داشته به حرفای اون طعنه میزده پرام ریخته😅 یه عمری کلیپ تقطیع شده رو بعنوان وعده های امام خمینی بهمون دادن! 😐 قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

شما نیازی نیست در مورد سطح ادبیات من اظهار نظر کنید وقتی این همه گفتم کسی متوجه نشد معلومه مجبور میش ...

همیشه وقتی حرفهاتون مورد پذیرش قرار نگرفت، عصبی میشید و به خودتون اجازه بی حرمتی میدید؟ 

پس اعتبار کلامتون‌‌ رو پایبن میارید

استارتر ازدواج کرده خودتون رو خسته نکنید و از زندگی ناامیدش نکنید.

در ضمن، مادر بنده هم سن کم ازدواج کردند و تمام پیشرفتهاشون بعد ازدواج بود، خیلی از هم سن و سالهاشون که دیرتر ازدواج‌کردند پیشرفتی هم نداشتند.

یادتون باشه نگاه محدود و سطحی به زندگی و تواناییهای انسان، استعدادها و امیدش رو میکشه.